birana Kızçelerim zevkinize güveniyorum eve girdiğimde buram buram kokan çiçeksi veya pudramsı olabilir kokusu uçmayan o da parfümü önerisi alabilir miyim ne aldıysam anlık o uçucu kokusu kalmıyor hemen uçuyor kullanıp memnun kaldıklarını yazarsanız bakayım
karamelek21 birana rituals sweet jasmine ev kokum, bana gelen kapidan alir kokuyu, birde eve siniyor cikmiyor tavsiye ederim
hzrn1 birana airvick elektrikli oda kokuları kullanırım temizliğin esintisi ve vanilya favorim. Holde salonda WC banyoda takılı uzun süre de gidiyor tavsiye ederim haftalar sürüyor bitmesi zaten ayarlı isteigin kadar kullanirsin
Oluyorumanlasana birana English home çubuklu oda kokuları mükemmel 🫶🏻 vanilla wind ve pure kokusu harika
birana belladonna elektrikli kitlerini kullanıyorum ama bence küçük odalı evlere göre bence annemin evi küçüktü heryere yayılıyordu kokusu 3 adet başlık aldım kendi evime kokusu hiç yok
karamelek21 birana baktimda simdi trde hakkatten cok pahaliymis ya🥹 gecen bargello satan bir standda baktim onunda cok guzel ev kokulari vardi hatta alip denemek istiyorum bir tane,fiyatida sanirsam 350 400 civari uygundu canim ona bi bak
birana hzrn1 bende kullanıyorum bu ligleri oturma oda hiç kokmuyor ya acaba tüm odalara mı alsam düşün oturma odasında iki tane var hiç kokmuyor banyodaki kokuyor sadece
karamelek21 Oluyorumanlasana tmm kuzum hazir trdeyken alacam mutlaka, çünkü rituals cok pahali ya 😂 onunla es deger cikarsa stoklarim trye geldikce☺️
Oluyorumanlasana karamelek21 eş değer olmaz tabiki biri 8 bin biri 700 lira nasıl eş olsun 😂 dene ama belki memnun kalırsın
karamelek21 Oluyorumanlasana hic belli olmaz valla bazen cok uyguna aldigim seyler pahali olani solluyor umarim buda oyle cikar 😂
karamelek21 coffe bacim yurt disinda yasadigin icin fiyatlari abarti pahali deyil, calisan kendi parasini kazanan bir bayanim ne fakirim nede cok zengin elhamdulillah,calistigim için gözüm birseyde kalmiyor,turkiyede hersey abarti bir sekilde pahali