hellocnm karamelek21 kadin dediginde biraz kalcali dolgun olacak, Ay ne alaka abi djsjs zayıf kadın kadın değil mi hadi ordan djdjdns
karamelek21 hellocnm niyee boşuna atasözü dememişmi yemegin salcalisi,kadinin kalcalisi😂😂 oburleride kadinda yarim kadin zuhahaha
hellocnm karamelek21 ne kadar saygısızsınız yazık kafanıza yarım kadınmış fizikle kadinligi bagdaslastiran zavallı seni
_blondie karamelek21 52 kiloyum ama gören fiziğime bayılır benim gibi olmak istiyor aksine bende kilo almak istiyorum valla artık kadının kalçalısı demiyorlar direk fiziğe bakıyorlar vücut orantısız olunca kalçanın bir anlamı kalmıyor önemli olan orantılı bir vucut olması gerekiyor kalçanında güzel durması için
karamelek21 hellocnm evet 3 ay once açılmış postuma pörtleyen siz,kimin dikkat cekmeye calistigi belli oluyor!!
karamelek21 _blondie dogrudur onemli olan insanin kendisi ile barisik olmasi,yukarda yaptigim tatli bir espiriyi bazilari cok ciddiye almis,demekki kendi vicudlari ile ozguvenlerinde bir sikinti var!!
_blondie karamelek21 boşver kimseyi takma ya bu arada baktım fotolara kilon gayet iyi güzel böyle kal bence
karamelek21 _blondie sinek viziltisi sayarim,kafama da takmam guler gecerim☺️ bu arada yorumun için teşekkür ederim,guzel bakan güzel görür 🩷🩷