tazeann karamelek21 Evde kös kös oturuyorum çekicek bi manzaram yok maalesef kıskandım şu an 😏 İstiyorum ki şu sıcaklarda suyun içinden çıkmayayım tüm vücut olarak sadece ellerim çıkmıyor bulaşıktan 🥴 size bol bol dinlenmeler iyi tatiller ♥️
karamelek21 tazeann oyy varmi ufuklarda bir yol, yoksa hakkin helal et 🥺 tatil her canlinin hakki gercekten vicud yenileniyor☺️🌸
karamelek21 asyarana hahhaa ayy kiz bu vermis halim iste, ama var bi 5 kg fazlam onu veremedim kendimi yirtindim yazdan once vercem diye ama fos ciktim☺️ ama boyle yorumlar gormek ruhumu oksuyor çok teşekkür ederim birde aksam yemeginden olsun normal elbise bak bakalim varmi yokmu eksigim😂😂
karamelek21 kaardelenn evett ilk günümüz sma bayildik fethiye ve bulundugumuz otel bir harika bayildikk neden daha once gelmedik diye soyleniyoruz esimle☺️,olsun bacim isler yogun olsun ekmek kapisi cok sukur, insallah dilediginiz guzel bir anda gitmek nasip olur sizede🌸🩷
kaardelenn karamelek21 Bizim bu ara sıkıntımız çok ne yazık ki ama geçeceğini umuyorum 🥹 Umarım düzelir bazı durumlarımız da şöyle sevgi dolu bol neşeli bir tatile çıkarız.🫠 Bizim yerimize de bol bol keyif çıkarın ❤️
tazeann karamelek21 Helal olsun canım önemli değil ♥️ maalesef yok ya keşke olsa aynen öyle kimseyle irtibatın olmayacak kafanı dinleyeceksin oh miss
Bonibon_ karamelek21 Oh ne güzel darısı bize ve isteyen herkese insallah. Tatil insana çok iyi geliyor gerçekten. Keyfini çıkarın. 🫶
elifdedimbededim karamelek21 iki kızım var 4 ve 1 yaş asla kilo alamıyorum mama kullanıyorum. 55 oldum
karamelek21 elifdedimbededim ablamda senin gibi bol bol gece makarna ye ustune yat canim o sekil de 5 kg aldi ablam☺️
Bahtsizbedevi_ elifdedimbededim canım hangi mamadan yiyodun acaba rica etsem söylermisin bende almaya çalışıyorum da
kurabiyevarsimitvar elifdedimbededim ay ne kullanıyorsun doktora mı gitmem gerekiyor 45 kiloyum elim ayağım titriyor zayıflıktan
karamelek21 elifdedimbededim clup tuana lagoon canim cok begendik ozel havuzu var gece 12 kadar yuzebiliyoruz normal havuzlarin oldugu bolum aksam 8 de kapaniyor
karamelek21 asyarana evet kuzum benim kalca var kuzum erittim baya 14 kg verdim diyetisyen ile ama bir 5 kg daha gitse fena olmaz
lgrth asyarana ya ne güzel sağlıkla gelsin asyarana daha iyi işte zaten sonradan kilo alıcan başta almamak en iyisi 😂 20 de göbek seviyesine yeni ulaşmış oluyor ondan sonra yavaş yavaş çıkar 25den sonra hızlı büyümeye başlar
karamelek21 asyarana benimde oyleydi kimse anlamiyordu hami oldugumu, son iki ayda cikmisti karnim doktor ic karnin genis demisti o yuzden distan cok sismedi, ama iyi bir yonu hic yirtilmam olmadi ic karinda buyume oldugu icin☺️ umarim seninde oyle olur