FidanArif, başlığı Sizde nasil? olarak değiştirdi.

FidanArif yoruluyordur adam bazen benm kide yoruluyorum inan diyo ses etmiyorum ama ikimizde ilişkide canımız istesin yeter ki başlatırız işten bile getirmişligim var

Canemin_1 helal sana valla😂😂😂
    benimkini sadece havaya sokmak lazim gerisi kendiliyinden oluyo gaza geliyor

FidanArif Bizdede tam tersi hep ben aşkım yorgunum diyorum🤣.Ama her zman ikna eder.Esim çok istekli olduğu için yorgun olsabile her gün ilişkimiz olun ister ve olur😍.

şu kadarını söyleyim geceliğimi giydim rujumu sürdüm parfüm sıktım ben gelesiye herif uyumuş 🤣🤣

FidanArif benimki yorgun olsa bile ben istersem yapar 😅 hatta mesela yorgunum dediği günler ben gıcıklığına aa tüh ben de plan yapmıştım neyse o zaman başka zaman yaparız derim o hemen yok ya olur mu yapalım bugünün işini yarına bırakmayalım der 😂😂

FidanArif Mənimkidə yorğun olur amma mən istəsəm sonraya buraxmaz o dəqiqə başlayırıq😄Oda istəylidi özüdə istəyir 2-3gün olmasağ deyir baxmırsana mənə görüm baxım eləmirsən məndə başlıyıram o dəqiqə azmağa bu sözün axırı yatağda bitir😁

FidanArif eve geldiğinde işten ay çok yorgunum söyler😂 ama hiç dayanamaz yorgun olsa bile😂 yapmayacağımız gün bile yapası tutar. Biz kadınlarında rolü büyük😂

Evde misafir varken yapmayız sadece ama eşim heyecan olsun diye yanaşır gene de kuduruk 🤭 onun haricinde sürekli yaparız ölmeye ramak kalsa da yapacakmışız 😛

Panda ne geweng)))) ele bilirem tekce men bele azginam😂😂😂 her daim aglimdadi vallah. Hetta xestelenende gunleri sayiram tez bitsin🙊😅