Bahtsizbedevi_ nesegulergn evet canım alışkanlık haline getirmiş oyüzdende bırakamıyor eşinle konuşmanda fayda var rahatsız olduğunu izlememesini söyle
aysglhale nesegulergn ne ergenlikten gelen aliskanmis arkadaş bnm kide öle diyordu bakmayverdi birakti baksa kıyamet kopacak biliyor
Eskobar nesegulergn evet bi alışkanlık ama evlenince bitmesi gerekiyor artık yani Sınırını çiz net bir şekilde hemen düzelmez ama inşallah düzelir bir an önce
kurabiyevarsimitvar nesegulergn rahatsız edici iğrenç bir bağımlılık başka sebebi olduğunu düşünmüyorum.
topuklukadin Bu bir bağımlılık ama hep daha fazlasını ve daha fazla şeyler görmek istediği için izliyor. Umarım bu iğrenç şeyden psikolıjik yardımla kurtarırsınız.
Sutlucikolati nesegulergn aliskanliksa ya bırakacak ya da tedavi olucak eğer çok izlemek istiyorsa karşı değilsen ilişkinizi videoya alın onu izlesin başka kadinlari izlemesine gerek yok
nesegulergn @perimasali802_ @topuklukadin @Bahtsizbedevi_ @aysglhale @Eskobar @karamelek21 @kurabiyevarsimitvar @Sutlucikolati Evet kızlar hepiniz alışkanlık yazmışsınız bncede öyle çünkü gayet güzel ilişkimiz var yeni evliyiz zaten net bir şekilde de konuşacağım dün fırsat olmadı yani yeni evliyix daha şuan bunu yapıyorsa ilerde ne yapar Allah bilir Allah korusun yani erkeklerin bu doyumsuzlugu cidden çok sıktı artık heryerde görüyoruz haberlerde yakınımızda filan vallahi kadınlar yapsa namussuz olur.
Bahtsizbedevi_ nesegulergn bencede iyi bi konuşma şart canım inşallah bu alışkanlığından vazgeçer benim eşimde izliyodu kaç kere konuştum uyardım izlemeni istemiyorum dedim şimdi izlemiyo arada bakıyodum izliyomu diye yoktu zaten şimdide akıllı telefon kullanmıyo tuşlu telefon aldı onu kullanıyo
nesegulergn Bahtsizbedevi_ evetrahatsiz edici sonuçta kadın beyni 40 tane şey düşünüyor beğenmiyor mu acaba fiziğim mi kötü cinsel hayatta iyi degilmiyim birsuru şeyler isde ya bütün gün yoruldugumuz memnun ettiğimiz yetmiyor gibi bide bunlarla uğraşıyoruz Allah’ım yarabbim ya
topuklukadin Kimse kocasın bu tür şeyleri izlemesini zaten istemez fantazisi olur ama s*ıcarım öyle fantaziye der boşarım. Ama sorun şu ki biz kadınlar bunu normalleştirirsek kocamız dışarıda sanada bakar başka şeyede cürret eder küçükken başını ezmek şart
Bubenimoykumm nesegulergn biz de bulalım bu erkekleri uyuz edecek bir şeyler adına da alışkanlık napalım diyelim. Sinir oluyorum 🤬
nesegulergn aykirikadin ben kendimde asla bir kusur görmüyorum onu izlendirmeye yönlendirecek vallahi 9 ay önce doğum yaptım fıstık gibiyim boyum 1.60 kilom 56 yediğine ictigime hep dikkat ederim yaşım 23 ama gel gör ki en ünlü dünya starlarin bile aldatilgi dünya bu 😅 herkes kendi secimini hayatını kendi belirler. Bazen en iyisi olman bile yetmez. Ben kendimi çok beğeniyorum her konuda bu bana yeterrr🥰😅😅
kurabiyevarsimitvar nesegulergn Bazı erkekler ne yazık ki güzelliğe bakıma bakmıyor kudurmuşlar iyice eğlence arıyorlar Allah tüm kadınları öyle erkeklerden uzak etsin.