momd ben zaten hepsini Allaha havale ediyorum ailem Balıkesir’e annem babamla ayrılar annem kardeşlerim arkamdalar ben onlar huzursuz olmasınlar üzülmesinler diye çokta herşeyi anlatmak istemiyorum uzakta oldukları için akılları bende kalır annem zaten hasta boğazında 1.den fazla nodül çıktı kendi derdinemi yansın benim derdimemi üzülmesini istemiyorum stres yapmaması lazım stresten daha çoğalır çünkü eşim hayatta evi taşımaz ailesi burda olduğu için bide her 2 katıda eşimin üzerinde tapusu hisse olarak geçiyo bi kere ailesiyle benim için kavga etti çıktık evden gittik ozaman birlik yaşıyoduk annemde ayrılmamıştı babamla annemlerde kaldık 4 gün orda ev tuttuk bulduk temizliğini yaptık bi tek eşyaları gelip taşıması kalmıştı ailesi çağırdı napıp edip geri vazgeçirttiler ondan beri ailesinden ayrı kalmıyo ailesinin lafını dinliyo eşimin beynini yıkamışlar resmen kendilerine kukla yapmışlar afedersin annesi görümcelerim tuvalete gitme dese gitmez o derece olmuş eşim naptılarsa nasıl çözüm yolu bulacağım bilmiyorum onlar karışmasalar eşimle çok iyiyiz seviyoruz birbirimizi ama onlarla oturunca veya telefonda konuşunca bişeyler oluyo evdede bişey olduğunu hissediyorum çocuklarım bile bazen uykudan korkarak uyanıyor bazen ağlayarak kalkıyolar afedersin çocuklarım tek başlarına tuvalete bile gidemez hale geldiler korkuyoruz diyolar hem gündüz hem akşam tuvalete tek başlarına gidemiyolar