Arkadaşlar kayınvalidemle 3 ay yaşadım 7 yıldır evliyim.bi faydaları dokunmamış bana. Hep ben arar sorarım. Telefon kullanmayı bilmiyor ama sürekli kızlarına şunu ara bunu ara der biri arayıncada açmayı biliyor. Ben gözümden küçük bir ameliyat oldum. Kayınvalidem yine aramadı 1 hafta sonra ben aradım dedim niye aramadiniz beni dedi iyleşmeni bekledik. Ne alaka çok şükür iyiydim bütün tanıdıklarım aradı geçmiş olsun diye. Çok hoşuma gitti aramaları. Ama kayınvalide aramadı. Ondan sonra eşim hatrına ayda 2 kere ben aradım hal hatır sordum. Ama artık hiç arayasim yok insan sevmek sevilmek ister. Sende arada arayabilirsin. Eşim şehir dışında bir evde çocuklarımla yalnızım hiç sormaz. Ve artık aramak gelmiyor içimden son 1 aydır aramadım onlarda aramadı. Bide köye gidince bı 10 gün burda kalın diyor. Hiç kalasımda olmuyor çünkü hep evdeler dışarı çıkmıyorlar yemek iş güç misafir oluyor hep. Yani yılda bir kere köye gidiyorum gezip tozmak istiyorum. Annemle kayinvalidemin arasında yarım saat var annemler el üstünde tutar çocuklarıma bakar yedirir içirir hiç ağlamaz çocuklarım sürekli bacimla çarşıya gider gezeriz. Ama kayınvalidem de öyle olmuyor çocuklarım sıkılıp ağliyorlar o yüzden bu sefer gittiğimde bir kaç gün den fazla kalmak istemiyorum. Hakli degilmiyim canlarım eşimde değer verene değer ver diyor istemediğin yerde kalmak zorunda değilsin diyor.