kurabiyevarsimitvar yaa ne gğzel ama düzensiz yırtık daha kötüymüş diyorlar Epizyotomi kesi bir diğer adı kontorollü kesi. Zaten maksat hemen atıp yırtıkları önlemek. Lohusalığım berbat geçti ilk günler bebeğimi alıp doya doya koklayamamak sevmemek çok içimde kaldı dikişlerden çok yedim. Senin bayağa şyi bayıltmışlar benim doğumumun 10. günğydü dikişlerim açılmıştı tabii baya fazla vardı hatta makatımla arası yarım santim kalmıştı bende bişeyler yemiyordum sırf tuvalete çıkmayayaım diye zatwn kabızlık sorunumda vardı işte dikişlerim açılınca tekrar dikiş atıldı çatalda uyyulturdukları gibi başladırlar söküp dikmeye ben hissediyoedum bağırdım çağırdım hissediyorum diye doktor ğç defa anestezi yaptı ama yinede hissediyordum çünkü iğne yaptıkları gibi hemen başlıyorlardı aynı saniye içinde belki o yüzden hşsswttim byağa kötüydü hala bile oramda o iğnenin geçişini o makas kesisini hissediyorum bağıra çağıra anca öyle bitmişti yarım saat sürmüştü mahfolmuştum. İkinci dikişlerde ekşenince iyileşmem iki ay buldu. İkinci kez diktikleri için sanırım çok dık dikmişlerdi dikiş etin içinde anca görünüyordu dikişlerimin atması 40-45 günü bulmuştu. Neler çektim neler bir daha çocuk düşünürmüsün desem asla derim Şuanda ilişkiye falan giremiyorum dikiş izlerim çok fazla etimin yarısı yok gib. Haa ikinci dikişlerim bitincede kontrole gidince bir dokun dışarda kalmış vajina ağzında gelip alalım iki dikiş atarız dedi doktor. Asla kabul edemedim konu orası ve dikiş olunca kendimden geçiyorum 🥹🥹