rmeysa Kızlar reglken eşimle birlikte oldum olasılık nedir hamile içeri birşey gitmedi 15 gün oldu ilişkiden geçeli 13 temmuzdan regldim ilk günüydu benim 2 gündür kasıklarım ağrıyo yumurtalmadan olur mu ya neden ya sizce 🎀
tazeann rmeysa bacım neyi rahatlayacak sen yanlış duymuşsun dinen haram ve tıbben sakıncalı olan şey vajinayıı nasıl rahatlatsın tam tersi enfeksiyon kapma riski yüksek
elifdedimbededim rmeysa kaç yıllık hemşireyim yıllarca kadın dogum da cerrahi ve servis de çalıştım böyle bişey hiç duymadım. Ama tabi birleşme yaşayan daha iyi bilir. Benden size tavsiye herbokolog kocalarınız size bu düşünceyi aşıladıysaa kendi zevki içindir emin olun
Neselibiri rmeysa sen daha önce de post açmamış mıydın reglimin 3. Günü beraber olduk hamile kalırmıyım diye
lgrth elifdedimbededim herbokolog kocalarınız size bu düşünceyi aşıladıysaa kendi zevki içindir Böyle saçma bir şey anca bu sebeptendir zaten.. dinen yasak olan sağlık açısından da çok zararlı oluyor genelde..enfeksiyonun pik yapacağı dönem nasıl rahatlatırmış sancıyı çok garip
Neselibiri rmeysa balım benim açmışsın baktım şimdi 😅 unuttun her halde ama bence sen bi korunma yöntemi kullan yoksa bir gün başın yanacak