topuklukadin Açıkçası parmaktan öteye geçerse pasaport sorman şart olacak bacım çünkü suriyeli gibi sınırı geçerse sıkıntı felaket :)
hh56 Sutlucikolati ilkinde acı oluyor evet biz arada sürekli değil arada yaparız ve aşırı zevkli oluyor bazen arka taraftan daha da zevk alıyorsun yani öyle diyim
Biyiklim elsa57 benim eşimde sık yapar bunu parmaklar, benimde çok hoşuma gidiyor aşırı zevk alıyorum ve boşalıyorum hemen😂, bende bazen merak etmiyor değilim vala 🤣, ama bence arkadaşların da dediği gibi penis olunca çok acı verir,
Sutlucikolati Biyiklim buna nasıl izin veriyoaunuz ya 1 kere anal denedik hem bişey çıkar mı korkusuna hemde canım acicak mi korkusundan gir çık yaptı eşim sadece 🤣 parmaklarken ya dışkı çıkarsa eline ? Ahhahahah 🤣 rezilliiiiikkkkkkk ayyyy yazarken utandım haahaaha🤣
Biyiklim Sutlucikolati banane ma kendisi düşünsün bilmiyor mu bok yoludur sanki 🤣🤣🤣, kız bide niye dışkı çıksın ki o kadar da değil çıkmaz yani 🤣🤣
sananee elsa57 Düşüncesi bile midemi bulandırıyor ya😬 bir kere ilişkinin hızıyla eşim yanlışlıkla neredeyse oraya girecekti o bile acıdan delirtti beni 😬
Eskobar aysglhale alışıyorsun deme canım ona gtünün kasları gevşiyor biraz ilerki dönemde altına bile sçacaksın de
Eskobar aysglhale kız daha ne diye girişiyorsunuz yazık Eşine teklif etsen zinhar kabul etmez bile siz niye kendinize eziyet ediyorsunuz
kurabiyevarsimitvar Eskobar Valla erkeklerin kendilerine sokturacağını hiç sanmıyorum konu zevkte olsa canları ve sağlıkları tatlı geliyor
aysglhale kurabiyevarsimitvar eline bişey batmışta 2 saat çenesi susmadı başka bişey girse ölecek herhalde 😅😂
kurabiyevarsimitvar aysglhale Doğum yapsalar lohusalıkları en az 1 yıl sürer. Bir de konu iş olunca maşallah aşırı güçlü kuvvetli fakat bir grip olsun aboooo 2 ay yatar iwöqpxşqşadö