Merhaba kızlar🤗
23 Ocak 2021 tarihli burç yorumlarınız sizleri bekliyor🧡 Okuduktan sonra düşüncelerinizi postta paylaşabilirsiniz⭐
Keyifli okumalar
Koç Burcu
Bugün, özel yaşantınızı ilgilendiren bazı konularda kendinizi sıkıntı içerisinde hissedebilirsiniz. Gerginliklerin tamamen ortadan kaldırılması gereken bir süreçtesiniz. Bu gibi durumların devam etmesine neden olabilecek herhangi bir adım atmadığınızdan da emin olmalısınız. Kişisel deneyimlerinizden yana beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü şarta hazırlıklı olmanız gereken bir gün.
Boğa Burcu
Bugün, planladıklarınızı uygulama noktasında daha sabırlı olmalısınız. İstediğiniz sonuçları alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık gibi görünecek olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Ev ve aile hayatınızdaki karmaşadan da bir an önce kurtulmaya çalışmalısınız. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gereken bir gün. Hatalardan ders çıkartmanız gerekmekte.
İkizler Burcu
Bugün, bazı konularda yaşadığınız umutsuzluk ortadan kalkacak ve kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Pozitif gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Tersliklerin tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Daha net ve anlaşılabilir olmanız gereken bir gün. Özellikle ikili ilişkilerde biraz daha net olmalısınız.
Yengeç Burcu
Bugün, kendinizi biraz olsun huzursuz hissedebilirsiniz. Karamsarlıktan uzak durmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Rahat kalmanın yollarını aramanız gerekmekte. Ayrıca, gün içerisinde karşılaşabileceğiniz en ufak sorunları dahi gözünüzde büyütmeye meyillisiniz. Daha anlaşılabilir olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.
Aslan Burcu
Bugün, kişisel girişimlerinizden yana herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Pozitif etkiler aldığınız bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize genel olarak adım adım ulaşma şansınız var. Statü arzunuzun ön planda olabileceği bir süreçtesiniz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket etmeye çalışın.
Başak Burcu
Bugün, arzularınız ve istekleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Davranışlarınız nedeniyle beklenmedik gerginlikler içerisine girebilirsiniz. Belirli bir denge içerisinde olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukların tamamen geride kalmasını sağlamanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.
Terazi Burcu
Bugün, ikili ilişkilerde ufak tefek terslikler gündeme gelebilir ancak bunları çok fazla kafanıza takmamalısınız. Beklentilerinizin tersine hareket etmediğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Kararsızlıkların da ortadan kaldırılmasını sağlamanız gerekiyor.
Akrep Burcu
Bugün, ikili ilişkilerdeki duygularınızı açıklama tarzınızda değişiklik gündeme gelebilir. Daha nazik ve kibar davranmak isteyeceksiniz. Hayal gücünüzün sınırları olmayacak ve bunu da her türlü ortaya çıkartmak isteyeceksiniz. Anlaşılabilir davranışlar ortaya koymanız gereken bir gün. Etrafınızdaki insanlarla aranızda sorun yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.
Yay Burcu
Bugün, daha pozitif etkiler alarak güne giriş yapıyorsunuz. İç dünyanızdaki çocuksu davranışlarınızı net olarak dışarıya yansıtma ihtimaliniz var. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Kişisel hedeflerinize de adım adım yaklaşma şansına sahipsiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulamaktan da kaçınmayın.
Oğlak Burcu
Bugün, kararlarınızı uygulama konusunda daha bilinçli olmalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece istediklerinize adım adım ulaşmayı başaracaksınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerle de aranızda ne kadar sorun varsa ortadan kaldırmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmayı başardığınız sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İkili ilişkiler söz konusu olduğunda biraz daha anlaşılabilir
Kova Burcu
Bugün, düşünceleriniz konusunda ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Sıradışı gelişmelerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengeli olabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Elinizden gelenin en iyisini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Koşullara mutlaka uygunluk göstermeye çalışın. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.
Balık Burcu
Bugün, öğle saatlerinde başlayacak olan etkilerden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Gerginliklerin ortadan kalkabileceği bir sürece giriyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Olumsuzlukların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalısınız. Dengeli ve dikkatli olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Amaçlarınıza uygunluk göstermeniz gereken bir gün.