eda17 Bahtsizbedevi_ ben altıma bez bağlıyorum bezlenerek yapıyorum bazen.cok hoş değişik bı fantezi kendi kendime ageplay yapiyorim
topuklukadin 4 ay eşimden uzak olacağım ve bu yüzden bir arayış içine girdim işin içinden çıkamıyorum ve o geldiğinde görmesini istemiyorum elbette hem bir çılgınlık yapıp gözümü ve nefsimi doyuracak hemde kaliteli ve saklanabilirliği kolay olacak bir şey
Bahtsizbedevi_ Medusa ahaha ben kullanmadığım için yazmadım sadece titreşimli masaj aletide iyi haz veriyomuş burda yazanlar olmuştu ondan onu yazdım 😂
mca topuklukadin göz doyuran nasıl birşey olabilir mesela bilemedim 😂 ama trendyolda titreşimli ne bilim damarlı penis gördüm bir ara işe yarar mı hiç baktınız mı benim eşim 1 aydır uzakta 2 ay da uzakta olucak ve de telefon yok mesajlaşma yok. Geçen aklımdan geçti acaba o zevk verenlerden alsam mı yapay ne bilim öyle aklıma geldi ama acaba eşime yanlış mı yaparım diye tereddütteyim eşimi arzulamakla mi kalsam 3 ay sonra daha ateşli bir seks için yoksa alsam mı eşim en azından gelene kadar kullanmak için bilemiyorum. Hiçte oyuncak vs denememişim yani nasıl birşey bilmiyorum mast yapmak dışında
topuklukadin mca açıkçası düşünüyorum ben çünkü çok zor oluyor basit bir şey almak istedim o yüzden soruyorum.
nilsu Medusa asasasasdfg kafa benle aynı. Saydırmaya gelirler şimdi doğru söyleyene atar gider yapanlar :)
sweetgirl Alacaksan çift taraflı hem klitoris uyaran hem vajinal olan var aynı anda ondan al titreşimli olursa da mük
sweetgirl topuklukadin ikili olanı denemedim ama bence mükemmeldir klitoris de işin içine giriyor ya aşkım sen bir dene
firdevskartal topuklukadin titreşim seçenekleri olan masaj aletleri var az orta çok diye tabi vajina içine girmez de klitorise iyi oluyor.
topuklukadin sweetgirl favoriledim yarın falan almayı düşünüyorum. Çarşafı sıkıştırıp jokey gibi olmaktan ciğerim soldu :)
topuklukadin firdevskartal bizde öasaj aleti var matkap gibi olan denedim sokmadan gözüm yemedi haşat eder beni darbesi çok sert sert severim ama bu kadarda fazla.