asyarana Oluyorumanlasana karnım hala yok bende galiba daha kilo almadım en son baya bı verdim hala almadım bilmiyorum massalah diyelim
Medusa asyarana İç karnın geniştir, benim de öyleydi çok karnım çıkmamıştı. Son aylarda daha belli olur merak etme
Medusa meleksen1 Sıcaklardan herkes şikayetçi, bu yazcılar memnun mu hesap versinler!!😂 Ben de iyiyim canım şükür çocukla koşturmacalı bi hayat devam ediyor😂
meleksen1 Medusa Ahahah yine de memnunmuş yaz mevsimini cok seven bir arkadaşım öyle diyor 😂😂 ( -ben) Ahh koşturma hiç bitmiyor zaten 😇
Medusa belladonna Hahshshsh valla tatil zamanı çocuk oyalamakla geçiyor, o park senin bu park benim be bellam😂😂 Sen neler yapıyosun döküll
belladonna Medusa Benim de aşırı yoğun geçti ya. Eşim ameliyat oldu onunla ilgilendim. Yoruldum vallahi 😁 Okulu özledim. Bir an evvel okullar açılsın ve düzenime döneyim istiyorum tatil asla benlik değil bir kez daha anladım djdjdjdn
Medusa belladonna Aaa geçmiş olsun balım kötü bi şey değildi inşallah? Of ben de istiyorum rutine dönmeyi gerçekten böyle daha zormuş😂