Benbenimsenkimsin kurabiyevarsimitvar Hemen doktora gittiniz mi ? Goruntuler çıkmış rapor çıkması gerekiyormuş birde
Benbenimsenkimsin zarifhanim Görüntüler çıkmış da altında birde rapor çıkması gerekiyor herhealde değil mi ?
zarifhanim Benbenimsenkimsin evet rapor hazırlanması uzun sürüyor. Ne zaman çekmiştiniz, belki doktora gitmiştir rapor.
Meraktan Benbenimsenkimsin e devlette çıkan rapor pdf si görünmüyor bazı dosyaları açmıyor Dr bakması lazım
Benbenimsenkimsin zarifhanim 30 unda çekindim ama şehir dışına cıkıcam halletmem lazım doktora da randevu aldım arasi 8 gün oluyor geç bir tarihe ertelesem daha iyi olacak galiba …
basak23 Benbenimsenkimsin e nabıza düşer aslında altındaki rapor da ordan takip rfebilirsiniz Her hastane farklı yoğunluğa göre genelde 1 2 hafta arası çıkar raporlar
Benbenimsenkimsin Meraktan Çok yoğun oluyor o bölüm sanmıyorum yardımcı olacaklarını. Rapor çıkmış da zaten bugün mesaj geldi fikirde bulunduğun için teşekkürler…
Benbenimsenkimsin kurabiyevarsimitvar 4. Gün bugün rapor hazırlandi diye mesaj geldi ne kadar hizlı çıktı… 10-15 gün demişti tekniker
Benbenimsenkimsin basak23 4 günde çıkmış bugün mesaj geldi rapor hazırlandı diye… Teşekkür ederim buarada