maco_44 Oluyorumanlasana ahahah şuan her hurafeye açığım😆😆 Ya bazılarından korkuyorum yargılarlarmı diye yani kızı olup oğlan isteyen oğlu olup kız istemek ayıpmı Allahdan istiyotuzda teorileri deneyelim baklaım neyim olacak
Oluyorumanlasana maco_44 kızın varsa birde oğlanı tatmak ister tabi insan ama Allah’tan gelen başımız üzerine bu da kız diye diri diri toprağa gömmeyeceğiz heralde 😂 hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun ne olursa olsun ❤️
kizatasozu Oluyorumanlasana İlk defa duydum bende hep sola yatardim bilemden tabi kızım oldu ahahaha 😅
maco_44 Oluyorumanlasana yaa zaten öyle oğlu olan mesela kız isteyince yargılanmıyorda kızı olan erkek isteyince niye yargılanıyo anlamıyorum😆
kurabiyevarsimitvar Oluyorumanlasana ben kıçımın altına yastık katıp düz yatıyordum hep xpelöwdşwşsşfl
Oluyorumanlasana maco_44 cinsiyet için yargılanmadm hiç şükür ne istesem rahatlıkla dile getirdim hem kim yargılayabilir ya kime ne
maco_44 Cicekliperde şimdi ben bugün 2. Günüm 14.15. Gün ilişki olursa tam yumurtlama günüyöüş erkek olabilirmiş miş de bilmiyorum artık😆
maco_44 Oluyorumanlasana yargılayanlar için😁 Vallaha gönlüm bir kız bir erkek istiyordu kızı nasip etti Allah 3 yaşında erkegide nasip eder Allah
kurabiyevarsimitvar Oluyorumanlasana Bana da şey deniyordu hep “olsun kız da iyi 2. De oğlan olur belki” ablacım zaten ben kız olsun diye her namaz sonrası dua etmiş adamım neden 2. De oğlan olur diye teselli ediyosun xwşspmwqşspwö
maco_44 kurabiyevarsimitvar aynen bak buna bende karşıyım. Oğlan olunca ne pluyo. Ama isteyen altını çiziyorum eğer iki duyguyu tarmak isteyene nasip etsin Allah ben istiyorum ikisinide tadayım hem annane hem babaanne olayım😁
Oluyorumanlasana kurabiyevarsimitvar bana da salağın biri “yaa bu da mı kız Allah kızını oğlan etsin” demişti