357218
Kusura bakmayın, insanların hayatlarını yargılamak ya da eleştirmek gibi bir niyetim asla yok; bu söylediklerim kesinlikle sizin hayatınıza değil, evliliğinizde yaşanan sağlıksız ve ahlaki açıdan son derece sakıncalı durumlara dair bir eleştiridir. Eşinizin gelgitler içinde yaptığı ahlaksız teklifleri, eşini başka erkeklerle paylaşmak istemesi, hatta işi fuhuş teklifine vardırıp “iyi para var bu işte” diyerek sınırları aşması, insanı dehşete düşüren bir durum. Böyle bir ortamda, evlilik içinde duygusal boşluk yaşayan bir kadının başka birine özel bir fotoğraf göndermesi — ki ben çıplaklık üzerinden değil, niyet üzerinden değerlendiririm — elbette yanlış olabilir ama bir insan, bir başkasına sadece ona ait bir fotoğraf gönderiyorsa, o resim özeldir. Ancak burada asıl sorun; eşini başkalarına sunmaya hazır bir adama hâlâ “seviyorum” diyebilen bir kadının var olduğu bir evde çocukların bulunmasının çok ciddi bir risk taşımasıdır. Böyle bir ortam, çocuklar için son derece tehlikeli ve zararlıdır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bu duruma derhâl müdahale etmesi ve çocukları bu sağlıksız ev ortamından acilen koruma altına alması gerekir. Size gelince… Sizin bir an önce bir uzmandan destek alarak bu durumu sağlıklı bir şekilde değerlendirmeniz şart, çünkü bu psikolojiyle çocuk büyütmek, onlara yapılabilecek en büyük kötülük olur. Lütfen en kısa sürede boşanma yoluna gidin, çocuklarınızı bir süreliğine devlet korumasına bırakıp kendinize profesyonel destek alın. Şu an tek düşündüğüm şey o çocuklar ve yaşadıkları, gerçekten olduğum yerde aklımı kaçıracak gibiyim şu anda. 🤦🏻♀️