kurabiyevarsimitvar babyysss taktırdım ama çıkarttırdım maalesef. Takarken gram acı yok “aa bitti mi” falan dedim çıkartma durumu olduğunda da iğneyle uyuşturuyor iğnenin acısı var sadece ve ben her türlü 2. Koruma da kullanıyorum hiçbirisine güvenemem valla
babyysss kurabiyevarsimitvar yaaa emzirmeden sonra hemen taktırmayı düşünüyorum kimi vücut kabul etmiyormuş bakalım kabul eder vücudum inşallaaahh 🙄😅😅
Eskobar kurabiyevarsimitvar korunma hapı çıkmış erkeklere eşime korunursun artık diyorum Ben niye koruncakmışım diyo haspam
babyysss akin35 ayy onada doktorum yapamayız yaşın çok küçük dedi yani ben istiyorum yaşımdan sanane 😂😂😂
Sutlucikolati babyysss böyle bişey var mı ya saçmalık resmen belki bakamayacaksin cocuga o mu bakacakmis sinir oldum
kurabiyevarsimitvar babyysss bende de yaşandı o ya 2 ay rezil oldum doktor kolun çok zayıf yağ dokusu fazla yok bu implant yağ dokusuna tutunuyor falan dedi (46 kiloyum) kilon iyiyse tutar bence yani bir de yapacak doktoru iyi araştır
kurabiyevarsimitvar Eskobar he ya gördüm gece cpeöwşdğwğqğd erkeklerin korunması geri çekilmek onu da beceremiyorlar
babyysss Eskobar hahah bende demiştim oh sonunda azda sen korun demiştin banane dedi erkekliğe de b*k sürdürmüyo 😂😂
babyysss kurabiyevarsimitvar bende 50 kiloyum bakalım özelde yaptırcam yaşadığım şehirdeki doktorlar çok iyi değil memnun kalanı hiç duymadım 🥲 inşallah tutarr yaa
Eskobar kurabiyevarsimitvar prezervatif pozisyon gazabına uğrayıp içimde kaldı geçen Ten tene diye canları çıkacak
Eskobar babyysss erkekliğe ne oluyorsa😂 Tüm cefayı biz kadınlar çekiyoruz onların hapınada güven olmaz😂
Eskobar kurabiyevarsimitvar biz ikinciye başladık arası kısa süreydi hem hemde alaturka tuvalete oturuyormuş gibi yaptım En derine gitmiş 😂
kurabiyevarsimitvar Eskobar oha xoemwlxğğwqş ben o yüzden de kasıyorum biraz kaçmasın diye xpwşqşxşdşf
babyysss Sutlucikolati gerçekten devlet hastanesi hiç yanaşmıyor özele de sordum özelde aynısını dedi ya sorumlulupu her şeyi ben kabul ediyorum ama nooo 😡😡
Eskobar kurabiyevarsimitvar zevki falan olmuyor yaaaa sıçrm böyle işe😂😂😂 İmplant kafaya koydum her an pat küt çat çat😂
Neselibiri akin35 geçen burda mı kids de mi hatırlamıyorum birinin teyzesi iki kere tüpleri bağlıyken hamile kamış da doktarı dava edecek yazmıştı 😂