hat İyi akşamlar hanımlar oğlumuu devlet ana okula yazdırdım 10.000 tl aidat parası 6.000 tl kırtasiye parası aldılar eğer vermezsem kayıt yapmıyorlar sizin gönderdiniz devlet ana okulları böylemi yoksa benim benim kayıt yaptığim okul mu böyle üçret talep ediyor
Benbenimsenkimsin hat O da neymiş 10.000 TL aylık ücret mi bize birşey demediler ama yarı özeller bile o kadar almıyor geçen sene diyanet kreşe verdik orda 800 lira aylık aidat istediler. Kırtasiye masraflarını da kendimiz aldık. Bu şekilde ücret talep edip yoksa kaydınız olmaz diyorsa vardır işin içinde bir şey… 6.000 liralık da ne alacaklarmis acaba
kha_ hat ağustos 2021 doğumlu oğlumu yazdırdım. afyon’da devlet anaokulu 650₺ aidat istediler 😱 bu fiyatları görünce şok oluyorum. milli eğitime dilekçe yazın bence
hzrn1 hat bizde yazdırdım Adana ceyhandayim normal devlet okulu 4 bin TL aldı burada yine bazı devlet okulları 18 bine kadar alıyor
TombulHatun hat yıllık 10.000 normal biz d bugün öyle yazdırdık ama bizim okul ister peşin ister aylık 1000 verin dedi, sadece + 1000 TL bağış olarak kayıt ücreti aldılar, 1 top da A4 istediler sadece , 6.000 kırtasiye de çok peşin olarak dayatmaları da saçma
hat Benbenimsenkimsin 10.000 yıllık aidat peşin istiyorlar her ay 1000 tl isterlerse veririm ama 16 . 000 tek seferde ödiceksiniz diyorlar
elifdedimbededim hat biz de yıllık 12 bin. 6 sını şimdi verdik ve tuvalet kağıdı kolonya çamaşır sıyu bi de öyle liste verdiler
Sokaklambasi hat 10 bin lira olan kismi bagis adi altinda aliyolar. Vermezsen hak talep edemez 😅 Biz gecen yil 5 odemistik bu yil da mudurumuz insafli cikti ve 5 bin olarak sabitledi. Aidatlari devlet belirliyo zaten yemekli ve yemeksiz olarak. Bundan kacisin yok. Kirtasiye ucretinden de kacisin yok gibi. Ama bagisi vermek zorunda degilsin.
gizemlidunyam Benim kızım da temmuz 2021 yaşı kayıt olmaya uygun değildir diyor e devlette sizinkine nasıl çıktı hicbisey anladım bu sistemden.
TombulHatun gizemlidunyam temmuz doğumlu olduğu için çıkmaz bizimkilere çıkma sebebi bir sonraki sene 66 aylık olacakları için isteğe bağlı 1. Sınıfa başlatabiliyoruz o yüzden bu sene anasınıfı çıktı bize e devlette, sizin çocuğunuz seneye 62 aylık olacak o yüzdendir
gizemlidunyam TombulHatun ama şöyle bişey de var eltimin oğlu benim kızdan 2 ay küçük ona çıkmış.ona çıkıyorsa benim kıza da çıkması lazım değil mi? Bir okula gidip sorucam.ilk çocuğum olduğu için hiç bilgim yok bu konularda
TombulHatun gizemlidunyam Allah Allah ona nasıl çıkmış e devlette 2 ay küçük olmasına rağmen, benimde ilk çocuğum bu sene öğreniyorum bende bunları ben millieğitimi arayıp soruyorm 😂