aysglhale Bnm şu aralar çok kötü sivilce batık oldu ya pürüzsüz dgl bana ne önerirsiniz canlarım benim guzel kizlarim ❤️🔥🙃
kurabiyevarsimitvar aysglhale pürüzsüz olanlara inanmıyorum ben kesinlikle bir müdahale var bence genetik olanlara da maşallah diyorum
damlaa_ aysglhale benim de cidden pürüzsüzdü ama ne olduysa anlamadım şuan hep sivilce ve batık oluştu durduk yere oldu yani sebebini bilmiyorum 🥲
aynoluyonoluyo aysglhale ay keske batık ve sivilce olsaydı öperdim başıma koyardım🥲 doğumdan sonra belimden göbeğimden tut popom baldırlarım iç bacaklarım diz kapağımın yanları ve aşağılara kadar komple çatlak🤦♀️ yanmış gibi büzüşüyor aynı😭😭 aynalara küstüm
Cicekliperde Sutlucikolati ay bildirim düşmemiş. Yok valla ekstra bi şey. Genetik herhalde. Büyük de yani 😀
aysglhale damlaa_ aynen benim de canımı sıkıyor kötü gözüküyor ya durmadan gotume bakmaya başladım 😂😂
burjuva Ay bende böyle bir post açmıştım bende de sivilceler var taaa çocukluğumdan beri meğer o kıl kökü iltihaplanması imiş şimdi kükürt sabunu kullanıyorum bide çay ağacı yağı
Meraktan Kızlar birde sıcaklardan iç çamaşırı pamuklu degilse malesef sivilceler oluyor tahriş oluyo çözümü olan varsa söylesin😄
aynoluyonoluyo aysglhale hiçbisey denemedim askım bakmak dokunmak istemiyorum asslaa psikolojimi bozuyor
Meraktan aysglhale sus bende yargılanmak istemedim🤭😄😄her gün iki kere üstümü değişiyorum o kadar sıcak ki
damlaa_ aysglhale ayyy benimdeee ağlicam🥲😂 kocam allahtan işte yoksa aman götüm aklına gelmesin diye evde saklanacaktım 😶🌫️😁