kurabiyevarsimitvar aysglhale pürüzsüz olanlara inanmıyorum ben kesinlikle bir müdahale var bence genetik olanlara da maşallah diyorum
Cicekliperde Sutlucikolati ay bildirim düşmemiş. Yok valla ekstra bi şey. Genetik herhalde. Büyük de yani 😀
damlaa_ aysglhale benim de cidden pürüzsüzdü ama ne olduysa anlamadım şuan hep sivilce ve batık oluştu durduk yere oldu yani sebebini bilmiyorum 🥲
aysglhale damlaa_ aynen benim de canımı sıkıyor kötü gözüküyor ya durmadan gotume bakmaya başladım 😂😂
aynoluyonoluyo aysglhale ay keske batık ve sivilce olsaydı öperdim başıma koyardım🥲 doğumdan sonra belimden göbeğimden tut popom baldırlarım iç bacaklarım diz kapağımın yanları ve aşağılara kadar komple çatlak🤦♀️ yanmış gibi büzüşüyor aynı😭😭 aynalara küstüm
burjuva Ay bende böyle bir post açmıştım bende de sivilceler var taaa çocukluğumdan beri meğer o kıl kökü iltihaplanması imiş şimdi kükürt sabunu kullanıyorum bide çay ağacı yağı
Meraktan Kızlar birde sıcaklardan iç çamaşırı pamuklu degilse malesef sivilceler oluyor tahriş oluyo çözümü olan varsa söylesin😄
aynoluyonoluyo aysglhale hiçbisey denemedim askım bakmak dokunmak istemiyorum asslaa psikolojimi bozuyor
Meraktan aysglhale sus bende yargılanmak istemedim🤭😄😄her gün iki kere üstümü değişiyorum o kadar sıcak ki
damlaa_ aysglhale ayyy benimdeee ağlicam🥲😂 kocam allahtan işte yoksa aman götüm aklına gelmesin diye evde saklanacaktım 😶🌫️😁