Çok iyi anlıyorum yaşadığın duyguyu abartma diyenleride anlıyorum kendi içimizde hayatımızın odak noktası evlilik eş huzur aile güven duygusu biraz daha duygusal bakıyoruz sonuçta hiç birimiz aldatılmak veya degersizleşmek boşanmak için evleniyoruz benim gözümde de ben nasılsam karşındakinden de onu beklerim sadakat şeffaflık sevgi saygı düşünce bunu görmeyince dünyam yıkılır ne kadar eşini boşlamasa huzurunda bir problem olmasada neden izliyor neden düşkün memnun degilse gizli gizli içinde yatan bir düşünce varsa diye insan kafasında kuruyor bir yandan kendine yediremeyip gitse gidemiyor kalsa içi almıyor yani daha yeni öğrenmişsin şuan sana tek tavsiyem otur konuş kendimi kötü hissediyorum evliligimizi bu alışkanlığının yıkmasına razıysan devam et benden çocuğundan vzgeçiyorsan kendin bilirsin ama yapmam diyorsan da benim içime şüphe düşürme bu konu burda kapansın net açık kısa sonra belli etmeden gözlemle tuvalete girmesini eve gidiş gelişini sana yaklaşımını yapmaya devam ederse yakalanmamak için ekstra dikkat eder garip davranır zaten baştan gözü korkmazsa devamı gelir nasılsa ögrendi sustu diye