Direk konuya giriyorum. Çok eskiden bir sevdiğim vardı. Bana göre gözümü açtım o vardı. Ama hiç birlikte olmadık sevgili dahi olmadık hatta arkadaş bile. Beni istemedi ama ben ondan hiç vazgeçemedim. Çok sevdim yıllarca. 3-5-10 yıl değil. 20 senedir. Fakat son 10 senedir kendime dedim ki artık hayatıma bakıcam kimseyi istemiyorum. Yanlızlığımla çok mutluydum. Asla şikayetçi değildim. Bu hayatta sadece sevmek ve sevilmek istiyordum. Para pul araba ev bunların hicbiri umrumda değildi özellikle onu severken. Onunla her şartta mutlu olurdum. Her yerde her zaman hep mutlu olurdum buna emindim. Kıyafetinin markası, bindiği araba, bunlar asla umrumda değildi bunları aramadım onda hiç. Ama benim olmadı. Yıllarca bekledim istedim. Hep içime atarak yaşadım, hep hayalini kurarak yaşadım. Belki bir gün gelir, kapı çalar o gelir. Telefonum çalar o arar. Tabiki beklediğim olmadı. Gelmedi aramadı. O kapı hiç çalmadı. Sonra eşimle tanıştım. Onunla tanıştığım dönem, hayatımda kimsenin olmasını istemediğim, yanlızlığımla gayet mutlu oldugum dönemdi. Buraları kısa keseyim sonra evlendik. Çok mutluydum. Çünkü mutluydum. Eşim kıyafetin markalısını ister ve giyer. Arabanın son modelini ister ve alır. Öyle aşırı zengin değil ama akıllıdır istediğini yapar. Benim gözüm ne pahalı arabaya binmekteydi, ne son tarz ayakkabılar ne kıyafetler. Hepsine sahip oldum kendimce. Son model arabaya da bindim gezdim. Ama bunlarla mutlu değildim ki ben. İstediğim bu değildi. Ben onu istemiştim. Gözleri sevgiyle baksın bana. Beni çok sevsin istedim o kadar. Aşk karın doyurmuyor diyecek belki birçok kişi. Aşk karın doyurur mu bilmem ama çok para karın doyursa da içim bomboş. Eşim şükür ki güzel para kazanıyor ama ona yetmiyor. Evimiz müstakil kendimizin. Bana göre yeter ama ona hiçbir zaman yetmedi. Gözü doymuyor. Hep hedefi var ama hedefine o kadar odaklanmış ki artık beni görmüyor bile. Sadece sarılıp yatmak istedim sadece. Cünkü sevgiye o kadar açım ki artık yiyerek bile doyuramıyorum kendimi. Yolun yarısına geldim neredeyse. Geçmişte de emindim yine eminim. Ben o zaman sevdiğim adamla birlikte olsaydım şu an asla mutsuz olmazdım. Ona sarılıp uyumanın verdiği huzur paha biçilemez olurdu. Şimdi hepsine sahibim fakat sarılıp yatacağım sevdiğim bile yok yanımda. Cünkü o benden ayrı yatıyor.