Birarkadasabakipcikacaktim Kızlar ben korunmasız ilişkiden çok korkuyorum cesaret eden yiğit anaları da burdan tebrik ediyorum 😃 O kadar bahtsizm ki ben kesin gebe kalırım 🙄 Eşim geçen de sözünü etmişti ama biliyor istemediğimi tamam canım diyip konuyu kapatmıştı. Ama bugün pre takmadan yapmak istedi biraz da zor kullandı nasıl izin vermedim güç gösterdim bilmiyorm. Sinirlendi üstünü giyip salona gitti. Orda yatacakmis 😏 Çok bencilce değil mi kızlar ben mi yanlış düşünüyorum? Su an maddi manevi ikinci çocuğa bakacak durumda değilim. Önlem almak istememin nesi kötü ki ben anlamıyorum !.
Kuki Birarkadasabakipcikacaktim 12 yıl eşim korundu isteyerek bebemiz oldu ve şuan da 6 aylık arada yine prezervatif takmadan görüşme yaptıgımız da oluyor dikkat liyse sıkıntı yok eşinizde ama degilse önlem almak en iyisi bence siz önleminizi alın boş verin adamların tiribini ugrasacak olan siz siniz sonra
ecemecemxxx Birarkadasabakipcikacaktim kesinlikle iyi yapmışsın yoksa şuan benim gibi kara kara düşünüyor olurdun😟prezervatifin azizliğine uğradım 2 aylık sezeryanım bide
Meryemali Birarkadasabakipcikacaktim cok bencil benim.kocamda evlendigimizden bri korunmuyor sevmiyorum diyor prezervatif kullandik bir ara begenmedi hissetmiyormus ben korunuyor saniyorum geri ckilmeyle 1 2 yil son ogrendim korunmamis gene hic yarisi iceri yarisi disarin dedi bende oglemi dedim kendim onlem aldim.hap kullandim istemiyorum cunku ama ona gore farketmezdi 1. Cocuk oldu isteyerek 2. Ye kadar hep kendim hap.kullandim 3 sene 2. De oldu isteyerek simdi daha 40im.cikmadan spral taktirdim ona asla guvenmiyorum cunku olsun bosver diyor 3. Olsun sen kendin korun demek istedigim o hictr taviz verme onlar bakiyorlar
Butterlyy Birarkadasabakipcikacaktim Ben izin verdim dikkat ettim de ne oldu 4 gündür adet olmuyorum kesin 2.çocuk yolda bebeğim de küçük aman siz iyi yapmışsınız bakacak olan sizsiniz
Birarkadasabakipcikacaktim Kuki Ben eşime o fırsatı hamilelik dönemi dışında hiç vermedim ki daha önce deneyimlemedik normal zamanlarda. Zaten gebeligimde korunmaya rağmen oldu 😂 O sebepten korkuyorum valla
Kahvelidondurma Hadi diyelim kusturmediniz izin verdiniz ya ilkte tutarsa onu doğuracak olan siz bakacak.olan yine siz şuan hazır bile değilsiniz 2.çocuğa tribini çek bnce daha iyi , bencilce tabi önlem almakta fayda var
Birarkadasabakipcikacaktim Kahvelidondurma Evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Zaten eşim düşünse istemez çünkü ilk gebeliğim korunmamiza rağmen oldu. Bu yolun hepsinden daha riskli tarafları var
Kahvelidondurma Birarkadasabakipcikacaktim tabiki var canım erkeklere kalsa oo rahatlar ama biz kadınlar çok düşünmek zorundayız
Canemin_1 Birarkadasabakipcikacaktim 11aydır korunmuyorum şans mı bilmiyorum olmuyor doktoruma da sordum sıkıntı yok yumurtalar çalışıyor demiş ti
ayse_orhan Birarkadasabakipcikacaktim Erkeklerin isteği gelince hiç bir şeyi takmazlar😂 Ne olacak olsun derler😂 Onun için canım sen korunmana bak. Trip yapacak sonra kendisi barışacak yine😂 Prezervatif erkekler kullanmayı pek sevmez benimkide kullanıyor ama hep söylene söylene🤣
Momm2260 Birarkadasabakipcikacaktim haklsın cnm. Elinden şekeri alınmiş bebe gıbı. Bu erkekler ya bnde yasadım aynsıı nı😂😂
YeniGeldim Birarkadasabakipcikacaktim sadece birnkeretkorunmadik olursa olur dedik oğlan.23 aylık oldu ☺️☺️
papatya02 Birarkadasabakipcikacaktim hap kullan bende pre nefret ediyorum ya sırf onun için hap kullanıyorum
dskran Birarkadasabakipcikacaktim ben doğal yolla korundum hiç bişe olmadı korunmayı bıraktım anca 7 ay sonra hamile kaldım keşke o kadar kolay olsa yaa hamile kalmak 😂 bence dışarı boşalırsa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum hiçbir korunma yöntemi %100 korumuyor ki zaten spiral taktıran arkadaşım vardı ona rağmen hamile kaldı