Eskobar hahahahaha ölücem😂 o kadar sey oneriyorum hele bir alın memnun olmasanız alternatif buluruz daha benim kokuma gelene kadar ohoo onerdigim parfümleri de kullanıyorum bu arada tabiki ve cidden cok iyiler imza kokusu demek baskasının imza kokusunu ogrenip aynısını yapmak degildir zaten o zaman senin imza kokun olmaz sana özel olması lazım mesela aldın kullandın teninle bütünlük sagladı o senindir artık imza kokusu demek ben şöhretim starım bu da imzam degil kendi kokum demek kendi kokum olmuş bir parfum demek böyle olması için hep veya en cok o parfumun kullanılması gerekir o kokuyu aldıgında aklına bir sürü kişi degil tek bir kişi geliyorsa o imzadır mesela annemin kokusu çok güzel kendi kokusuda parfumu de yıllardır da değişmez hangimiz o kokuya baksa direk annem yani annem diyoruz bütünlesmiş kadınla artık çocukluğumuzdan beri ve cok güzel hisler cagrıstıyor.. suanda canım hep kullandıgım parfum degil de versace kullanmak istiyorum mesela cünkü kombinime moduma falan o uyuyor 😂cok güzel parfumdur kendisi