ardle Eskobar ayyy telefon varya saka gibi sanki gordu sana yazdığım yorumu bütün sosyal medya hesaplarımda kesfette bu parfum var ve tr de tükendigine dair videolar falan cıkıyor karsıma cok tuhaf insan korkuyor ya cidden ne konussak hemen onumuze düsüyor
ardle Eskobar kremi kullanmadm toniklerini çok seviyorum biri gozenek için digeri nem için ikiside var içerikleri de güzel tabi tek basına yardım etmez gozenek için ama etkisi var
ardle Eskobar birde gozenek için sormustun ya yves rocher maskesi var ben cok beğendim burda paylasmıstım ikincisini aldım güzel temizliyor bence kurutmuyor
ardle Eskobar sizin orda lush var mı bu arada burda kapandı ya🥹🥲 onun maskeleri de iyiydi o da uygun fiyatlı ( dus köpükleri haric bence) dogal içerikli ürün hepsi
Eskobar ardle adını hiç duymadım varsada ben bilmiyorum bizim senle takılmamız gerek biraz beni yarın evimden alırmısın😂
ardle lgrth hahaa oyle degil neeğğğğğ nasığğllll vermezsiiiğnn sen kimsiğğn sanki nolucağğkk abaağğğrtt gibi tepkiler vermen gerekiyordu cicegim zorbalamalısın😂
Elisam2022 Ben klasiklerdenim. Yulaf chia yulaf sütü biraz bal akşamdan dolaba koyuyorum, öğün yerine yiyorum üstüne meyve fındık tarçın bu kadar 😀
Eskobar ardle keşke saman gibi olsa bebek mamasından daha kötü bi tadı var 🤮 Çocuklarıma içiriyorum sağlıklı mecbur😂
Elisam2022 ardle Ay tam tersi bana niyeyse güzel geliyor. Sade içince ballı süt gibi geliyor tadı nedense dhjd ama chia ile biraz samanlasiyor😝