Psikolojik sıkıntıları olan ve bebeğine yansıtmamaya çalışan bir Anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi 7/24 sürekli evde misiniz? Yemin ediyorum en çok evde durmak seni bunaltıyor. Ben de öyleydim sonra günde 1 saatte olsa, dışarıda rezilde olsak çıkmaya başladık ve hepimizin rûhuna ilaç gibi geldi. Bazı bebekler çok zordur Annesinden sürekli ilgi, bakım bekler senin bebeğinde öyle olabilir. Birisine bırak vs diyemeyeceğim çünkü eminim bütün çözümleri denemiş ve düşünmüşsündür. Maddi olarak durumun müsait ise en kısa zamanda araştırıp sana uygun bir psikolog ile görüşmeni öneriyorum. Ben de en kısa zamanda gideceğim. Bu tür sorunların ya kendi kendimize üstesinden geleceğiz sakin kalarak, çözüm üreterek. Ya da bir uzmanın kapısını çalacağız ne acı ki başka çaremiz yok. Eşin anlayışlı birisi ise Cumartesi günü ve gecesi bebeğinizle o ilgilensin anlaşın. Ciddi bir şekilde al karşına konuş. En azından nefes alacağın, kendini motive edeceğin kişisel bir zamanın olur. Rabbim sana da bebeğine de güç, kuvvet, huzur, neşe versin.