Kızlar aldatıldığınızı düşünün eşinize sanş verir misiniz birde yeni doğan bir bebeğiniz var
Aldatılmak
kucukkhanim evet canım önce uyarırım normal bi şekilde şans veririm ama bunu yüzüne vurmam devam ederken aklımda hep olsada belli etmem 2.olursa sert şekilde uyarırım ve hala daha düzelmemişse bu sefer bitiririm Öyle hemen bitirmek olmuyo çünkü hele ki bi çocuğun varsa hiç olmuyo analarımızında dediği gibi yuva kolay kurulmuyo Allah yardımcınız olsun inşallah sıkıntılarınız ortadan kalkar bol bol dua edin 😘
Yeni evlendiğimde birkaç kez şüphelendim net değildi üstünü örttüm. Bir oğlum oldu telefonunda bir bayanla görüştüğünü gördüm. Özür diledi yanlış yaptığını bir deha olmayacağının sözünü verdi. Bir çocuğum vardı onun için affettim. Hatalar insanlar için dir dedim. İkinci oğluma 7 aylık hamileydim ve yine telefonunda bir bayanla yaklaşık bir yıldır konuştuğunu gördüm. Görüşme kayıtlarından tespit ettim. Köpek gibi yalvardı bırakma beni diye. Evlatlarım var babalarının yaptığı adiliğin bedelini onlara ödetemedim. Affetmedim ama evliliğim devam ediyor. Çocukların anne ve babası olarak.sevgim bitti.eskisi gibi değiliz tabi.doğum yaptım şimdi ikinci oğlum 2 aylık oldu. Bana göre gittiği yere kadar gider gitmediği yerde biter. Yuvam için değil çocuklarım için devam.YÜREĞİM deki sızı ölene kadar.
Merymozde teşekkür ederim:)
[bilinmeyen] haklısınız ama ortada yeni Doğan bir bebek var ona babasızlığı yaşatmanın günahını nasıl öderim ki
Nilyusboran bir ömür geçirmek çok zor böyle bir durumda diyeceğim ama aynı şeyi ben yapıyorum galiba affediyorum oğlum için
kucukkhanim Ama burda siz suclu degilsiniz günah diye düşünmeyin onun boyle bişey yapması yuvanın dagılıcagını göze alması demek bence ve bunun gunahını eşiniz öder. Allah kimseye yaşatmasın zor durum iyi düşünmek gerek şans vermek cok zor olmalı yada bosanmak. Cocuk bi şekilde öyle böyle büyür iyi şartlar da büyürse psikolojisi açıcısından destek verirseniz bence zorlanmaz zaten daha küçük alışır ama affedip tekrar basınıza böyle bişey gelirse iyi bir evliliği olmayan anne babanın yanında büyümek ona daha çok zarar verir ve sizin ömrünüzde boşa gecer. Boyle büyük kararlarda istişare sonrada istihare yapmak en iyisi. Rabbim yardımcınız olsun
Meryemtura teşekkür ederim haklısınız galiba mutsuz bir ailede büyümektense böylesi daha iyi olabilir
Arkadaşlar kendimden ornek veriyim. Benim annem babam ben 3 yasindayken ayrildi. Annem bakti buyuttu ama babamla da gorustum. Asla iki taraf da birbirini kotulemedi. Bunun eksikligini asla yasatmadi annem bana. Kucuk yasta ayrilinirsa cocuklar icin aslinda daha kolay. Cunku zaten o aile fotografi hic kafanda olmadigi icin kabullenilmis bir sey oluyor. İleriki yasta o sekilde yasamaya alismis insanlara anne babanin bosanmasi daha agir geliyor. O yuzden mutsuz bir evlilikte cocugunuzu buyuteceginize bence cocuklariniz ufakken bitirin. Ama asla babasini onlara kotulemeyin.
Bir değil 10 çocuğum olsa da şans wermem! Bir kere yapan çorap söküğü gibi gerisini getirir, herşey affedilebilir ama aldatmak we aldatılmak asla..Kendinizi sewin, sewgiler💓
Mirr illaki ama ne bileyim 21 yaşındayım hata yapan karşı taraf ve Benim salaklığım galiba hala seviyor olmam
Seline tabiki de hiçbir şekilde öyle bir durum yaratmam çocuğum için babası ile her şekilde görüşecek ama ya bende değil onda kalırsa velayeti?
kucukkhanim bence once bi uyar onu ne yaptiginin farkina varsin. Dogru yolda olmadigini soyle Ve bu durum devam ederse herseyin biteceyini soyle Gercekden yuva kolay kurulmuyo ve onu da seviyorsun bitirmek bu kadar kolay deyil en onemlisi bi bebegin de var Affetmek ve ya ayrilmak tabiki senin kararin ama acele kararda verme basima gelmedi ama Kimsenin yuvasinin dagilmasini istemem boyle seyler beni cok uzuyor hemde severken ayrilmasini da istemem kimsenin InsaAllah her sey duzelir 🙏
kucukkhanim anneye verir devlet ekstra bir durumunuz yoksa.
kucukkhanim Estafurullağ..Önünde çok güzel we uzun bir yol war💎
kucukkhanim daha cok gencsiniz mutsuz bi evlilik yapmayın bence önünüzde kocaman bi hayat var Rabbim ne be güzellikler cıkarır belki karşınıza size saygısı olmayan biriyle devam etmeyin derim ben. Yuva yıkmak cok zordur elbette ama diğeri de kolay degil. Zamanla kendinize olan saygınızıda yitirirsiniz. Boyle bi evlilikte çocuğunuz saglıklı gelişemez. Sadece fikrimi söylüyorum hayat sizin hayatınız cok iyi düşünün
Hamilelik doneminde kadinlarin hormonlari korkunc derecede calisiyor. Hassas bir surec atlatmissiniz belli ki. Bence bir sans vermeyi hak eder. Cocugun saglikli bir yuvada ,aile ortaminda buyumesi cok onemli. Fakat yuzune vurma konusunda emin degilim. Eger affediceksen bir daha konusunu acma. Fakat ben icimdekileri soylemek istiyorum diyosanda soyle ama sadece 1 kere soyle. Burnundan kil aldirma da ayni zamanda. Umarim duzelirsiniz 🙏🏻
Seline extra bir durum derken ?
sisi8496 hamilelik sürecinde olması belki de beni çok yıprattı bu durum . Bilemiyorum yani sinirlenme durumunda ilkeli başına kakma durumu olur
kucukkhanim yani eşiniz mahkemeye eşim beni aldatti,alkolik, çocuga şiddet uyguluyor gibi bir delil sunamaZsa. Yani sizin boyle bir durumunuz zaten yoksa velayet anneye verilir. Bu gibi ozel durumlarda babaya verilir. Ekstra durumdan kastim bu gibi şeyler.