Seline yok Allah’a şükür öyle bir durum . Araştırdığım kadarıyla 6 yaşına kadar annede kalır sonra maddi durumları göz önüne alırmış hakim . Burda babanın ilgisi geleceği için maddi imkanları çocuğun psikolojisi önemliymiş.

3 yıl sonra

Yorumunuz banada teselı oldu aldatılmış ve halen seviyor olmam nekadar üzülsemde

8 gün sonra

İkimizinde yaşadıkları birebir aynı bende öyle bir karar aldım beynimde çocuklar için

Meryemtura Asla affetmem, bir yapan bir daha yapar. Düşünsene o birine dokundu ya da dokunmadı sadece konuştu ne farkeder? Böyle bir durumda beni sevmiyor demektir ve beni sevmeyen bir adamla ömür geçirmem. Çocuk güven ve sevgi olmadan bir ailede büyüyeceğini baba ile yaşamadan büyüsün. Baba elbet çocuğunu görür ama benimle bir daha ilişkisi olamaz. Bence affetmeyin benim fikrim bu affederseniz aklınız sizi sürekli meşgul edecek ve mutlu olamayacaksınız. Bunu yaşadıkça öğreniyorsunuz zaten.

Aldatmak ne iğrenç şey ya benim için illa bir duygusal aldatma veya cinsel aldatma asla kabul edilebilir birşey değil hangi manada olursa olsun Allahın zoruna gitmesin hayatın ne kadar getirisi varsa bir okadar da götürüsü vardır asla affetmem. Beynimi sürekli bu düşünceyle kemireceğime ayrılırım olur biter ne uğraşacağım ya aldattıysa kendini aldattı kendi şerefini gözler önüne serdi der üstünü çizerim olur biter. Ki bir kadın hissettiyse tamamdır yani

Merymozde sans verilecek bı konu değil bence fikrinini normalmiş gibi aktarmamalisiniz sonuçta aklına baskasini koymuş onu hayal etmiş evlat sahibi olmuş utanmamis ahlaksızlık etmiş hayatının en güzel günlerinde yeni bebeğinin gazıyla acligiyla tokluguyla kafasını dolduracagina böyle bı igrenclikle yoruyor kendini karşıdakinin buna ne hakkı var ki ikinci şansı olsun

kucukkhanim siz ayrılınca hala anne baba olmaya devam edeceksiniz sizin ayrılmanız çocuklardan ayrılmanız demek olmuyo ki bence siz ayrılmak istemiyo gibisiniz biraz sizin için bitmemiş yani

kucukkhanim şu hayatta büyük konuştuğum tek konu 3 çocukla mağarada da kalsam asla ama asla şans vermem cehennemin dibine kadar yolu var

kucukkhanim çocuğum mutsuz bir ailede büyümesinden daha iyidir boşanmak. Affedemeyeceğim tek şey ihanet bir ömür şüpheyle o adamla yaşayamam asla güvenemem tekrar. Ayrıca boşanınca çocuk neden babasız olsnki sizin sadece karı koca ilişkiniz bitiyor. Babasıyla iletişimini kesmeden onun babasıyla vakit geçirmesini sağlayarak gayette güzel büyür çocuk

TombulHatun ahhaa evet bide şans veririm uyaririm diyenler olmuş ya uyarmak ne Allah aşkına sanki çekirdeği dökerek yemiş de uyaracak aldatmış ya daha büyük ne olabilir uyarilcak biseyi mi var bazılarına gerçekten aklım ermiyor

Adsizbayan yani bilmiyorm ne düşününerek öyle diyorlar belki arkalarında kimseleri yok bi güvence yok ama sevdiğim adam dediğim herif gidip başka bir kıza yazacak bende çocuk için affedecem mümkün değil bi kere o adamın kaybetme korkusu olmaz asla yine yapsa nasl olsa çocuk için yine affeder beni diye düşünür. Biz aldatsak cinayete kadar götürürler işi ama

TombulHatun aynen aynen öyle oluyor zaten kadın bosanamaz kadın aldatamaz kadın dışarı bile çıkmasın ama kendim her halti karistirayim ben erkeğim düşüncesi.var Allah böylelerine evlilik nasip etmesin bekarken ne halt yiyolarsa yesinler

2 yıl sonra

kucukkhanim
      Düşünmek bile istemiyorum canım.Ben enerjiye çok inanıyorum yani neyi düşünürsek onu çekiyoruz hayatımıza.🌷🌷