Eskobar olup da vermemek değil. Olmayıp verememek. Ama bütçeyi zorlayarak almaya çalışacağız çünkü baştan sonra 0 bir ev olacak. Şuan daha inşaat halinde. Bazı eşyalar hariç 0 olacağı için komple bir yatak odası gibi… kemer sıkarak ne kadara ne alabiliriz en iyi ona bakmaya çalıştım. Perdesi halısı vs daha çok masrafımız olacak. Samsung ağırlıklı alabiliyoruz. Bosch nedense samsungdan daha pahalı geldi bazı özellikleri daha düşük olsa da. Çamaşır makinesini samsung almıştım yüzüm güldü o konuda ona güvenerek biraz da samsunga yöneldim. Kurutma ve bulaşık makinesi lg seçtim. Motor özelliklerine bak demişti biri o yüzden son kararı ikisinde lg dedim. Buzdolabını maalesef renk konusunda sıkıntı var lg de burada en azından lg beğenmiştim esas ama siyah yoktu siyaha en yakın samsungda vardı bir de bekoda görüntüse güzel modeller var. Ama kiradaki evlerde hep beko var sürekli de bozuldular o yüzden asla yanaşmıyorum. Ocak beko gösterge paneline yakın gözü kullandığımda elim yanmadan ocağı kapatamıyorum umarım kendi evime geçince alacak olduğum ocakta benzer veya farklı sorunlar yaşamam. Aspiratör beko önceki kirada 6 ayda bozuldu yenisini aldık ev sahibine bişey demedik garantisi kim bilir neredeydi. Taşındığımız evde montaj sorunu yaşadık sürgü yeri sürekli sürtüyo motor açılıp kapanırken garip ses çıkarıyo. Buzdolabı beko. Dondurucu yeri iyi ama alt kısımda sürekli arka kısım su o sular nereye doluyo allah bilir. Tam da bu sebeplerden ince eleyip sık dokumaya çalıştım allah utandırmasın