syleyememm elifdedimbededim farkında ama maalesef bişi yapmıyor bazn duruyorz gelmesin diye ilişki bölününcede tum modum susuyor konsantre olamıyorum sornada
topuklukadin syleyememm eniştenin tüm bildiklerini unutup seks kitabını yeniden okuma vakti gelmiş. Madur durumdasın ve benim gibi sonu nereye varacak bilmiyor gibisin.
Meraktan Erken boşalan erkeklerde sevişmeyi uzun tutunca yine erken boşalır dayanamazki kendisinin farkında olması lazım çözümü sen degil kendisi bulmalı
syleyememm Meraktan işte sevısme uzun olsada girince bosalıyor🤣 boynunu emerken geldi de tuttum dıyor bide hahahah
topuklukadin syleyememm şöyle ki ön sevilme fantazi ve senin boşalma önceliğini istemesi isteği gibi. Devede boy var ama kontrol etmeyi bilmiyor sen ona kontrolü elinden al.
syleyememm topuklukadin acık olacak ama ıkı boyun gogus oper yalar tamam sonra işte zaten bu kadar surer
kaardelenn syleyememm Elinde olmayan bir durum olabilir doktora görünün bence buna özel ilaçlar falan varmış ben bilmiyorum duydum sadece. İşe yarayabilir 🤷♀️
Ananasss syleyememm ya kıyamam kuzum bu adamlara ne oluyor bilmiyorum neden böyleler artık ne istiyolar bilmiyorum