ardle Sutlucikolati uygulamadan once kıllı olmuyorsunuz ki zaten oncesinde temizlenmiş oluyorsunuz atışları pürüssüz cilde yapıyorsunuz neden soğusun zaten her ilişkide goruyor aynı pozisyonlar fkfkfkf
parlaa kurabiyevarsimitvar Evet öyle ama biz karı bayanı olduğumuz için temiz olmalıyız bizi öyle görmemeliler😂
kurabiyevarsimitvar parlaa kişiden kişiye değişiyor demek ki bence erkekler de bizim kadar kılına kıçına dikkat etmeli onlar etmiyorsa bizim mükemmel olmaya çalışma zorunluluğumuz yok (tabi temizliği hijyeni kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz o ayrı)
parlaa ctuugba Vala canım çok kararsızım bende sen deneyimleyip yazarsın buraya ben daha araştıracam laps diye almak istemiyorum
parlaa ctuugba aman aman kıl yok zaten mesela kollarınızdaki kıllar nasılsa öyle kıllar yani ama ben pürüzsüz olmasını istediğim için alma gereği duyuyorum☺️
ctuugba parlaa anladım ayva tüylerini de yok etmek istiyorsan canım sen philips ten şaşma mesela bütçen ne kadar
kurabiyevarsimitvar parlaa ben 2. El dolaptan aldım braun garantili faturalı öyle temiz düşürürsen al bence 19 bin sıfırı 12ye aldım beğendim baya
parlaa kurabiyevarsimitvar Benim kocam çok temiz ya kıllı fln değil o yüzden utanıyorum onun yanında kendinden 😂 Ve tabiki dediğin gibi bu en önemlisi kendimiz için yapmalıyı♥️
Sutlucikolati ardle yok ya yine ben yaptiramam oralari sadece ilişkide görsün amacına uygun şekilde kullansın isterim 🤣🤣 erkek kafası bu ne düşünücegi belli olmaz 🤣