mavigece merhaba iyi misiniz. Çok üzüldüm durumunuza. 4 ay önce bende yakaladım 7 aylık hamileyken. Şuan küçük kızım 1 buçuk aylık. Benimki sohbet uygulaması indirmişti 2 aya yakın kullanmıştı. Tabi ben görümce kıyameti kopardım babasının yanınada küfür ettim bağırdım çağırdım sonra aldım çocukları gittim 3 yaş ve 1 buçuk yaş yaşında 2 çobuhun daha var. Ekran alıp kızlara msj attım çünkü o mesajları silmişti bende kızlardan istedim eşiyim sizle ne konuştu diye hepsini attılar. Rezil ettim onu annesi babası gidip gelip yüzüne tükürüyorlardı. Zor ikna oldum değil 3 çocuk 10 tanede olsa bi daha böyle bişi görsem boşarım seni dedim. Şuan bişiye yok sildi hepsini. Ama eğer daha görürsem çocukların biraz büyümesini bekliyecem. Sonra boşanacam çünkü fırsat bulursa gene yapacak. Ve insanın zerre güveni kalmıyor ama insan takmamaya başlıyor. Eskiden 5 dk gecikse bişi mi oldu diye sürekli merak edip arardım şuan saatlerce bi yerlere gitse öldü mü kaldı mı diye aramıyorum bile. İnsan sevmemeye başlıyor soguypr bi yerden sonra. İçimi dökmek istedim bu duyguları yaşayan biri olarak