zarifhanim fatmake K-othrine ile annemin otuz yıllık evinde çocukluğumdan beri gitmeyen karıncalar yok oldu gitti. İnternetten veya eczaneden alabilirsiniz
Bubenimoykumm fatmake karıncaların girip çıktığı kırık sıva çatlağı vs varsa oraları sıvamak lazım Ne ilacı dökersen dök . Oralar kapanmazsa habire çoğalıyorlar.
kurabiyevarsimitvar Aynı sorundan müzdaribim başlığı görünce koştum hemen… Saldım artık gerçekten dolanıyorlar öyle.😮💨
fatmake kurabiyevarsimitvar takıntı haline geldi elimde elektrik süpürgesi ile bekliyorum çıkanı çekiyorum Allah afetsin
zarifhanim fatmake üzerinde yazan miktarda sprey hazırlarsanız insanlara ve hayvanlara bir zararı yok. Kokusu yok çünkü. İlaçlayıp evden çıkmanıza da gerek yok. Yine spreyi sıkarken elinize gözünüze temasından kaçının.
zarifhanim tazeann hamam böceklerinde maxforce jel kullanmanızı öneririm. Nemli ve sıcak alanlarda yaşarlar, minik nokta şeklinde gider kenarlarına dolap altlarına sıkarsanız en etkilisi bu. Buna rağmen geçmezse evinizi ilaçlatmanız gerekir.
ervagul19 Tuz işe yaramıştı bizde tutam şeklinde yuvasının çıkış yerine etrafına toplu bir şekilde dökerseniz gider denemekten zarar gelmez