İki hafta önce eşimin bir kadınla msjlastigini gördüm o uyurken telefonuma bakmak istedim kendisi senin kafan almıyormu evdeydim niye inanmıyorsn güvenin yokki bana kadında yalanlarını karına anlat bana değil ağır konuşurum muhattap olma yazmış. çok büyük tartışma yaşadık 10 yıllık evliliğimde aileme ilk defa birşeyi yansıtma zorunda bıraktı çocuğum çok etkilendi . kendisi bu durumu inkar ediyor iş yerine gelen sigortacılardan ve orda çalışanların numarasnu alıp sigorta yapmışlar bu kadın eşimi aramaya başlamis englleseydin dedim ben ona arama dedim diyor yani yalan herşeyi ve ben 5 aylık hamileyim evime döndüm gelmezsen kafama sıkarım sana sıkarım diye tehditler yagdirdi.ama yapamıyorum gitsem de kalsamda yapamıyorum dünya bana dar geliyor kendimi biryerden atmak istiyorum ben onu 15 yıldır tanıyorum suçsuz yere ceza evine girdi 13 ay bekledim parasız kaldı bir kere bile of demedim doğuda zorlu şartlarda çalıştı dağ taş demeden her zorluğu sirtladim hiç birini hak etmedim ..hergun kızımın gözünun içine bakıyorum ben kendime zarar verirsem o napar diye ağlıyorum iğrenç bir hamilelik geçiriyorum.yarin terapiye gidecgz terapide iyi gelmezse bu yolda onunla yapamicam.cok güzel giden bir evliliğimz vardı ocak ayından beri üçtür yakaldigum şeyler yüzünden mahvetti beni simdi peşimde filanda bile içim almıyor elleri bir kadına degdimi diyorm kafam susmuyor kendisine soruyorm hayır diyor yaptıysan dini nikahımz düştü diyorm asla diyor aldatma aldatmadim diyorm asla aldatmadim diyor neye inanim ben kadınla da msjlastik yalan söylüyor apaçık belli kafayı yiyecek boyuttayim