Adilazimdegil SevDakuSu3356 gittim verdikleri hiçbir halta yaramadı geçmek bilmiyor 🙄 tekrar gidicem ama bebek emziriyorum şuan o yüzden gidemiyorum 🙄
dskran SevDakuSu3356 estetik diye mi karşı çıkıyorlar . Sağlıksal sorunun varsa karşı çıkmamaları lazım aslında sen zorlanıyorsun senin sağlığın yani
Ozlemre SevDakuSu3356 yok 160cm 65 kilo ama balık etliliği hiç sevmiom 😔 dogmdan sonra göbekte sarktı.
ZRaporu SevDakuSu3356 burun 👃 um nefes almamı zorlaştırıyor dişlerim çarpık çurpuk diş teli ister 😅 ayaklarım 40 numara taraklı ve kemikli erkek ayağı gibi onun harici kendimi beğenirim 😋
SevDakuSu3356 ZRaporu burnunda geniz eti fazlalığı mı var, Dişlerininde tedavisi var tel taktırabilirsin? Aslında bunlar rahatsızlık düzeltilebilir ayak için bişey diyemem olabilir ama kendini beğeniyor olman en önemlisi keşke bende kendimi beğensem 😊
SevDakuSu3356 jasi aynen benimde öyle yağlanınca çok kötü duruyor her iki günde bir banyo yapmak zorunda kalıyorum.
SevDakuSu3356 Adilazimdegil doğru emziriyorsan olmaz. Valla brn bazen sivilcelrim kötü olunca iyi depil biliyorum ama beyaz diş macunu sürüyordum gece ama kimse görmesin diye😊
ZRaporu SevDakuSu3356 geniz eti değil canım burnumda damarlarım ince ve valv yetmezliği var. Nefes alamıyorum bu yüzden hatta yaptırmayı düşünüyorum da iyi bir dr bulursam. dişlerm için de tel takmak istiyorum bir kaç kez doktoruma söyledim dişlerin düzgün sen abartıyorsun dedi 😅
SevDakuSu3356 ZRaporu doktor bunu söylediyse %90 abartıyorsundur çünlü doktorlar en ufak bir kusuru bile es geçmezler 😉😊
ZRaporu SevDakuSu3356 kesinlikle demek ki adamlara öyle dişler geliyor ki öyle söyledi aile doktorumuz zaten kandıramaz beni 😁