mrv11 Kızlar bebeği uyutuyordum alarmı duymamışım normalde 22.00da içiyorum hapı hep 22.19 geçiyodu baktım ki. Hemen içtim etki eder mi saati saatine içmek lazım diyorlar ya napmalıyım bişy olur mu?
kurabiyevarsimitvar mrv11 ben 3 saat sonra içmiştim bi ara şükür bir şey olmadı ama dakikasında almakta fayda var pek vakit geçmemiş bence
mrv11 kurabiyevarsimitvar ay inşallah bişy olmaz korur yani. Ek olarak prezervatif de kullanıyoruz + geri çekilme de var ama yine de korkuyorum 🥲
xyzem mrv11 geriye tek yapmamak kalıyor bu kadar yönteme hamile kalırsan haber et 😂😂 bişey olmaz bence de 20 dk dan
kurabiyevarsimitvar mrv11 bulantın oldu mu ya ben ilk başladığımda aşırı midem bulanmıştı 1. Pakette sonra geçti arada bulanıyor gibi oluyor ama 1. Paketteki kadar değil 1 yıl olmuştur kullanalı (yasmin)
mrv11 kurabiyevarsimitvar farklı hap onu bilmiyorum hiç kullanmadım ama bunda benim de midem kötü oldu biraz 😕
kurabiyevarsimitvar mrv11 genel olarak hepsi mi yapıyor acaba yan etkisinde bulantı var diye biliyorum