sinemm665 bu dönemlerde erkekler prenses oldu ben açıkca belirtiyorum her konuda iyi bir eş olabilirsin evet ama ben de insanım gururlu da biriyimdir bir süre idare ettim genelde erkekler tartışır bu konuda ben tartışmaya başladım bir gün gecelik giydim ev müsait hiç bir tepki de yok ben çıldırdım tabi dedim bakımsız olsam yüz vermesem karşıma geçer kadın olaydın evde tutaydın derdin şimdi aynı şeyi ben mi yapayım sana dedim üzerimde ki geceliği nasıl yırttıysam ama kendimi yırttım resmen bağırmaktan o gün bugündür sanırım gurur kırıldı psikolojinin anasını ağlattım şimdi kendi gelse de ben odaklanamıyorum ciddi anlamda yoruyor bu konu insanı en son dedim gittiği yere kadar kafam atarsa boşarım annemler diyor kızım evliliğin iyi filan bu konuları onlara açmam canıma tak etti dedim sevişemediğim adamı ben ne yapayım? Bekar evine çıkmış gibi hissediyorum kendimi böyle olacaksa ayak bağı olmasına gerek yok çalışmak istiyorum yok bir arkadaş yok yalnızlaştırıldım resmen kendime odaklandım 1 yaşında kızım var üniversite sınavına girdim dedim ben bundan sonra durmam kaç yıldır olduğum yerde saymaktan sıkıldım şimdi işin ciddiyetine bindi ama geç kaldı. Boşver evet zor ama kendine odaklan anneleri sanıyorlar sonra nazları bize artık acımıyorum ben sana da tavsiye ederim 🌸