TombulHatun marss İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, doktora gidin yada sağlıkocağına alttan muayene etmez idrar tahlili ister ona göre ilaç verir
marss TombulHatun teşekkür ederim idrar yolu enfeksiyonum var ama bu daha çok vajinada da enfeksiyon var gibi vajina içi yanıyor çünkü randevu aldım mecbur gideceğim
marss sinemm665 küvete elma sirkesi döktüm üstüne ılık su doldurdum 30 40 dakika içinde oturdum dünden beri bunu yapıyorum yanmayı azalttı iyi geldi bir şişeye bir kaç damlada sirke koyup su ile her wc sonrası onh döküyorum kuruluyorum çok iyi geldi
bittercikolataa marss suda içiyormuşsunuz aslında o zaman iç çamaşırınızı pamuklu giymeye dikkat edin o da çok etkiliyor
marss bittercikolataa yıllardır yaşıyoruum bunu herşeye dikkat ediyorum su içerim çamaşır ütüler giyerim temizlik ne varsa herşeye ama yok geçmiyor doktorlar sürekli başından sallıyor her türlü bölüme gittim hafifliyor sonra yine tekrardan başlıyor
bittercikolataa marss anladım kimisinde kronik idrar yolu enfeksiyonu oluyor sizde öylesiniz sanırım, peki soğan veya maydanoz kaynatıp suyunu içmeyi denediniz mi?
lara6565 Nap biliyor musun leyenin içini sıcak suyla doldurun o leyenin içinde oturun iki banttaniye üstünüze atın terleyin öyle iyi
Efsunbaby Bende de olmuştu. Jinekolaga gittim bana sabun alerji yapmis dedi ben bi krem verdi tupun icinde her aksam yapmadan once vajinaya sikiyosun bikac gune geciyor