etkilesimci topuklukadin madem günah yok aklımdaki herşeyi yapardım o zaman 🙂yapmam gerçekte imkazsiz ama çok merak ediyorum grup seks denemek isterdim böyle değişik fantaziler olabilirdi
pyslsma topuklukadin lisede mi biz lisede dersten başımızı kaldirmazdik elalem neler yapıyor biliyormuş şaka gibi
yrgn1mmy Sevişemediğim adamı ben ne yapayım aq der doğru adliyede alırım soluğu nasıl olsa donuk attır imzayı boşa 🤭😂😂😂
topuklukadin pyslsma iyi ki kuzum mazallah benim gibi ne olduğu belirsiz kişi olurdun allahtan ders çalıp kulaklarını kapatmışssın.
Bahtsizbedevi_ ceren1998 yok canım ben eşim karışmazsa gayet güzel yapıyorum ama eşim kafamı bastırınca istemsizce öğürüyorum ondan sonrada isteğim kaçıyo sonrada ucuda olsa alamıyorum midem bulanıyo😂
ceren1998 Bahtsizbedevi_ bende de kusma hissi geliyor bir kez denedim sonra yapmadım her ilişkide eşim dile getiriyor
Bahtsizbedevi_ ceren1998 benimki her ilişkide istemiyo mesela örnek bugün istediyse bi kaç gün sonra tekrar ister
xyzem ceren1998 çatalı bile ileri soksam öğürüyorum maalesef diş fırçalarken yada dil sıyırma telinde bile Uzun bi boruyu da sokamam ben 😂
Bahtsizbedevi_ xyzem ahahaha sen benmisin kendi saç telim bile biraz ağzıma girse öğürüyorum bazen küçük kızım parmağını sokuyo 1 yaşında daha öğürüyorum 😂