tazeann Sinsipisi hiç bişey o beni mutlu etsin ben niye onu mutlu etmeye çalışayım hakedecek bişey yaparsa mutlu ederim 😂
aysglhale Sinsipisi bnm canım istemesse hadi diyor aylikta bin 2 bin verecem demeye başladı bu aralar nolduysa okudular üflediler mi bu adeti çıktı o bni mutlu etmeye başladı 😂😂
Bahtsizbedevi_ Sinsipisi benim eşim penisin hepsini almamı ve aynı anda toplarını dillememi ister ama benim midem hassas olduğu için ne penisin hepsini alabiliyorum nede topları dilleyebiliyorum birazını alabiliyorum sadece bunu yapsam ondan mutlusu olmaz 😂
xyzem Sinsipisi oral yapmaya çalıştığımda yaptığımda demiyorum çünkü öğürmekten tüm hevesim kaçıyor o yüzden eşim de istemiyor o lanet bir iştir 😂😂 Onun dışında mutlu etmek için o anki durumuna göre hangi pozisyon istiyorsa oraya dönüyorum o kadar 😂
Sinsipisi tazeann 😄 herşey karşılıklı ama oda ediyor ya hani yatakta daha uzun tutmak işin falan diye soruyorum
ceren1998 Bahtsizbedevi_ ben hiç yapmadım henüz kaçışım yok ama ben her seferinde yok dedikçe o ısrarla istiyor:)
Bahtsizbedevi_ ceren1998 kız yap sende nolucak canım adamı mutlu etki mutluluğu başkalarında aramasın hepsini almana gerek yok ucunuda yapsan yeter erkolara 😂
topuklukadin Sinsipisi aşkım amuda bile kalkarım mutlu olsun diye ama asıl soru şu o beni mutlu ediyor mu hak ediyor mu?
meriy Neden hep biz kocalarımızı mutlu ediyoruz. Gerçekten anlamıyorum artık ya. Valla artık mutlu etmicem ne yapıyorsa da yapsın artık da takmıyorum çünkü sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣😄😄