ardle kurabiyevarsimitvar ben aralarında en cok rituals köpüklerini seviyorum çünkü kurutmuyor kokusu en kalıcı köpük bu markaya sahip burda fiyatı gayet alınır ama tr de bilmiyorum onun dısında isananın da köpükleri var iş goruyor sadece tabiki dus köpügü oldugu için parfum gibi kalıcı etki bekleyemeyiz dovenun da aynı sekilde birde aldi var burda onun köpükleri rituals ile aynı kokuyor muadili yani her gittiğimde alırım cünkü yarı fiyatından da ucuz ve kokusu aynı sadece bir tık kuru hissettiriyor rituals e gore ama yaglı ciltler sorun yasamaz bilou tr de var mıdır acaba bu markanın her kokusu degil cünkü bazısı cocuk kokusu gibi ama bazıları da cidden iyi ve sıkınca direk köpük olarak cıkıyor cok keyifli kokusu da rituals kalıcılıgında kurutmuyor cildi jel olarak palmolive gecen atmıstım yeni cıkan pembe ambalajlı jeli yani bu olmasa dus alamam gibi hissediyorum kokusu cok güzel banyoyu sarıyor etkisini seviyorum stoklu alıyorum enerjimi yükseltiyor keske krem ve köpügünü de çıkarsalar ama ben köpük niyetine de kullanıyorum çünkü parfüm gibi bu da
ardle kurabiyevarsimitvar isanın bu köpügü hatta seti komple cok begeniliyor parfum gibi kokuyor ve set halinde kullanılırsa daha kalıcılı olabilir
kurabiyevarsimitvar ardle bunu görmüştüm ve içimden bir his bunu önereceğini söylemişti yaa kesin alacağım inşallah pxöeöqxşwşaö
ctuugba ardle canım bu ürünlere dün mağazadan baktım ama hiç birisi yoktu acaba her şubeye gelmiyor mu
ardle aynoluyonoluyo tabii 🫶 mavi olan haric onu sevmiyorum birde kremleri de var bende aldım o kremi sürüp üstüne rituals vücut spreyi sıkıyorum cünkü kokusu aynı dus köpügü vücut kremi set halinde kullanıyorum yani tabi krem konusunda rituals daha iyi ama aldininki de yinede iş goruyor. bilou bir tane aynoluyonoluyo attım suan onu kullanıyorum sen zevkine gore deneyip alabilirsin
benbu ardle aldide lacura hep görüyorum ama işe yarıyor mu ya ben günlük duş jeli Radox kullanıyorum sabun kullanmıyorum ): banyodan çıktıktan sonra rolon,deodorant kullanıyorum günlük duş alınca zaten ter kokusu vs olmuyor pek
ardle ctuugba türkiye mi normalde sosyal medyada cok görüyorum alıyorlar ama bilmiyorum ki almanyada var normalde türkiyede de var hatta viral olmustu
ctuugba ardle evet Türkiye ama reyonlar çok dolu değildi belki bitmiştir tekrar çıkaramamışlardır avm ye gittiğim zaman yine bakacam
ardle benbu ben aldiden ilk defa bir ürün almıstım o da bunlardı bir baktım kutusu aynı Rituals gibi kokladım kremi vardı acık birebir aynı kokuyordu kremini ve jelini aldım kırmızısının kremi ve jelini de bütün aldileri gezdim resmen en son buldum aldım eve geldim karsılastırdım rituals ile baktım aynı yapı doku koku hep aynı sadece Rituals pek kurutmuyor bence birde kremi cok daha kalıcı yumusak pürüssüz yapıyor aldininki parfum bazı olarak daha iyi ama işe yarıyor kokusu buram buram bir jele gore de uzun süre kalıyor rituals yine bir tık daha kalıcı da olsun o kadar simdi rituals limitli üretim olan bir seri cıkarmıs kokusuna bayıldım aldım kendimi kokluyorum sabahtan beri birde sac parfümünü keske aldi bu ürünleri de çıkarsa