parlaa hegg Bende başladım sayılırım ama bir türlü olmuyor kaçamak yapıyorum sürekli Geçen sefer çok motive olup 7 kilo vermiştim ama şuan devam edemiyorum bı 3 4 kilo fln vermen gerek benimde
hegg parlaa bende öyleyim bi kere baya adapte oldum 5 kilo verdim 10 kilo geri aldım çok kötü hissediyorum kendimi artık
parlaa hegg ama çok çabuk alıyorum ya ne yani doya doya yemek yiyemicekmiyim ben😭 Birgün istediğim gibi yesem diğer gün tartıya artı iki kilo yansıyor ciddiyim çok çabuk alıyorum
xyzem Bende çabuk alıyorum ya egzersizi çok düzenli götürüyordum bazı günler oğlum yoruyor beni kolumu kaldıramıyorum ben ağır diyetler yapamıyorum egzersizi abanıyordum şimdi günde bir saat yürüyüş yapıyorum sadece o kadar sabah 5-6 gibi kalkıp eşim evdeyken oplum uyurken yürüyeyim diyorum da bi türlü oturtamadım ya bişe Türk kültürü olarak ne güzel mutfağımız var ya ya hamur işi ya yağ dolu hepsi de çok güzel 😂
hegg xyzem zaten bizi o hamur işleri yaktı ah ah bende bir yere çıkıp spor yapıyorum vakitte ayiramiyorum ne olcak böyle hiç bilmiyorum
natul Selam kızlar! Ben hep diyete başlardım ama çavuk burakırdım. İradesizlikten diye düşünüyordum ki, bir yolunu buldum ve 18 kg verdim. Gencleştim 20 senelik giysi hasretim bitti. Həm ben her gün düzenli yüzme ilə uğraşıyordum olmuyordu