muazzes1 Kizlar gece yatarken gecelik giyiyormusunuz ben giymiyom penye pijamami giyip uyuyorum esimde diyor yataga pijamayla geliyon 😃 tek benmi oyleyim sizde mi boylesiniz firdes hanim kadin uyurkende kadin olmadi diyordu 😁😊
ardle muazzes1 evet ya ben yatarkende giyiyorum ama tabi böyle fantezi gecelikler degil ve eşimin olmasına gerek yok bekarkende hep de böyleydi kendimi iyi hissediyorum uyandığımda falan
nuryollanna muazzes1 Bende ne zamandır almak istiyorum gecelik takım. En son yeni evliyken giydim kilo alana kadar baya giymiştim fkfjfjkfjf
soulless muazzes1 gecelik değilde kısa şortlu takım ipli falan onları giyiyorum bazende penye pijama . Amann kim ne derse desin onlar bize süsleniyor mu benim hanzo atlet şortla uyuyo bsi diyor muyum 😀
muazzes1 Elisam2022 kisin giydimi insan usuyor bide biz turk kadinlari giymiyoz kocalarda sikayet ediyorlar😄
suprizyumurta soulless ahahaajbu iyiydi valla bende normal pijama takımı giyer yatarım fantazi haricinde tabii, yani gecelik var ama insanin tepesine kadar çıkıyor rahat edemiyorum ki biz babaanne gibi takılmaya devammm 😉🤣🤣 ama canim isterse giyiyorum arada işte
perimasali802_ muazzes1 artık çocuklardan sonra zor 😄. güzel anlarda giyerim sonra cikararim ama özlemişim öyle yatmayı
bittercikolataa muazzes1 kışın giyilmiyor ki, arada giyiyorum ama yatarken rahat edebileceğim şeyler giyiyorum kışın pijama yazın askılı şort
TombulHatun muazzes1 yatarken hiç rahat değil kafama çıkıyor ha çıplak uyumşm ha gecelikle aynı hesap oluyor 😂
Bahtsizbedevi_ busranazli bende öyleyim ya şort crop giyiyorum yada kısa penye elbise giyiyorum kışında penye pijama takımlarım var onları giyip uyuyorum @muazzes1