ctuugba pri çok geçmiş olsun zaten bir tarafı sıkışan kurana el basayım da temize çıkarım diye düşünüyor siz kızınıza güvenin madem öyle bi şey olmamış çocuk bunu nasıl kafasında kurup size anlatacak şikayetçi olurdum psikoloğ eşliğinde ifadeleri alınsın erkek çocuğunun annesi 24 saat çocuğunun yanında mı ki oğlum yapmaz bilmez diyor şimdi ki çocuklar her şeyi biliyor kusura bakmasın
firdevskartal pri Kuran’a el bastıysa içiniz rahat olsun allah onun belasını verir. Ben bu durumda sadece ve sadece kızıma inanır güvenirim başkasına inanmam Kuran’a el bassa bile
syleyememm pri aynı şekilde kardeşim 3 sınıfa geçti erkek benim kuzenim de erkek ben evliyim annemgile gezmeye gitmiştim annemgil tarlada çalıştığı için kardeşim evde tek kalıyordu ve ben bu ikisini gördüm diğer kuzenim 10-13 yaşları arasında 3 sınıftan geçen kardeşime her şeyini yalatıyordu kafamdan kaynar sular aktı ve Sonra annemi bile söyledim kesinlikle uzak tutulmasını. Ve onun annesinin tepkisi teklifte benim oğlum böyle şeyler yapmaz falandı ama geçenlerde o cocuk ablasınada bana sozun vardı babanem gilde bulusalım benle soyle soyle yap diye mdjlarınj gordum ablası pek aklı ermez yanı
dertetmempertederimteaser3 syleyememm neeeeyyyyy gebertirdim o piçi oracıkta heralde böyle bişey görsem okurken aklım gitti ablasıyla da mı onu öyle şeyler mı konuşmuş doğru mu anladım ben
zeeeyzeyy pri benim erkek kardeşim var 7. Sınıfa gidiyor ve ergen bence o akrabanıza inanmayın 8. Sınıfa giden çocuk herşeyin farkında ne yapıp ne yapmaması gerektiğini de bilir kızınızı uyarın bir daha onunla görüşmesin sixdemesafebizi koruyun
pri zeeeyzeyy öyle yapıyorum ben düşünce acaba beddua mı etti dedim kendi içimde çok fena kaburga üstü düştüm aÿ bilemiyorum
firdevskartal pri dediğim. Gibi kızına güven hatta en yakında psikoloğa git anlatsın ona eğer psikolog da kızın doğru söylüyor derse dava aç lütfen bunu bekletme o kadar haber izliyoruz sanki şuan ben senin kızının annesiyim o kadar üzüldüm ve bir o kadar sinirlendim kii.
Meraktan Bu konuda allah kimseye göstermesin kız çocugu bu konuda yalan söylemez daha küçükler ve bunlara maruz kaldığında ne oldugunu bilmeden size anlatmış olması bile onun kötü bişey olup olmadığının farkında degil o yüzden çocuklarınızı koruyun bağırıp çağırmaya gerek yok polis çağırın ailesi de mimlensin kimsenin çocugu önemli degil kendi çocuğundan heleki küçük bir kız çocugu şimdi siz bu olayı öylece bırakırsanız büyüdükçe kızınız bu tür olaylara maruz kalırsa tekrar allah korusun kendini savunacak bir gücü olmaz küçükkende olmuştu anneme anlattım ama bişey olmamıştı diye aklında kalıp çaresizce susacaktır o yüzden susmayın ortalığı ayağa kaldırın
Meraktan Akrabaysa akraba kendi dogurdugundan önemli mi gerçekten şaşkınım hala yalansa iftira atmış olmim diyorsunuz basit bişry degil bu kendinize gelin lütfen şu dönemde babaya bile güven olmaz görüşmemekle iyi yaparsınız ama üstünün kapanması kızınızın büyünce de bu tür pis şeylere alet olma onun sesini çıkarma gücünü elinden alıyorsunuz okuyunca içim kaynadı gerçekten ya
pri Meraktan o kadar eminler ki kendinden inanın düşmemi buna bağladım neden bilmiyorum ama biri daha dedi
Eskobar pri yalan yahutta değil ( bence doğru) O akraba ile ilişiğinizi kesseniz çok bişey kaybetmezsiniz herhalde size ekmek vermiiyor su vermiyor ki verse bile bu ihtimal ürkütücü ekmeğide batsın suyuda batsın denir yani beşinci sınıftan bahsediyorsunuz 🙄 Sizde biliyorsunuz ama kondurmak istemiyorsunuz
Eskobar pri çüş yaa neyi bilmiycek 14 yaşında bu çocuk devenin nalı şu zamanda bilmeyenmi var heleki bir erkekse🙄
Eskobar pri ben böyle bir olay yaşadım biliyormusun Bende konduramadığım için bide çok küçük olduğum için o zaman hayal falan görmüşümdür rüya falandır diye kandırıyorum çok küçüktüm belki beş yaş falandır yada 3 bilmiyorum o kadar küçüktüm adamın şuan büyük halini biliyorum ama söylesem ne o zaman da söyleyemedim belki dilime gelmedi😒 güya beni tuvalete görürmüştü🙄 Ama hayaldir kabustur inşallah Pis ellerini çekemiyorlar üstümüzden buladıkça buluyorlar şuan buraya yazmak bile rahatsız etti annem böyle bişeyi küçükken yada büyükken öğrenseydi ilk bize kızardı
kurabiyevarsimitvar Eskobar Allah korusun biz yaşasak böyle bir şey kuzen, akraba, kardeş demeden benden önce eşim yakasından tutar ailecek karakola şutlar. Hanımefendinin eşinin tepkisinide merak ettim açıkçası kapılarına dayanmış mı yoksa “akrabadır amaan” mı demiş
kurabiyevarsimitvar Eskobar benim de kibar kibar yazdığıma bakma bacım ne yapacağımı bilmiyorum Allah yaşatmasın kimseye