kurabiyevarsimitvar Eskobar Allah korusun biz yaşasak böyle bir şey kuzen, akraba, kardeş demeden benden önce eşim yakasından tutar ailecek karakola şutlar. Hanımefendinin eşinin tepkisinide merak ettim açıkçası kapılarına dayanmış mı yoksa “akrabadır amaan” mı demiş
kurabiyevarsimitvar Eskobar benim de kibar kibar yazdığıma bakma bacım ne yapacağımı bilmiyorum Allah yaşatmasın kimseye
kurabiyevarsimitvar pri iyi bari ya en kötü psikoloğa götürmelerini sağlayın karakola gidin bir. Aileninde çocuğunda psikolojik sıkıntıları var orası kesin.
pri kurabiyevarsimitvar aynen Bir de diyor ki annesi Sen kızının kafasına böyle şeyleri sokuyorsun Hani ben diyorum ya Birisi seni çağırırsa gitme şeker vereceğim derse gitme Yabancılarla gitme o yüzden öyle demiş kızım 😵💫
kurabiyevarsimitvar pri senin uyarın ile +18 tacizin alakası yok kelime oyunları ile temize çıkmaya çalışıyor
pri kurabiyevarsimitvar içimi rahatlattınız zaten her anne uyarır kaçınırlar diye iki üç ailenin haberi var amcanın falan kızımın gizli söyleyin dedi iyi oldu dedim biz ağlayacağımıza ağlasın dedim
aysglhale pri ay kaç çocuk böle şeylere uğradı tacvz edildi rabbim evlatlarimizi korusun dikkat edin kız çocuğu sonucta sonra pişman olmayın uzak durun sizde üzülmeyin 😓
xyzem En önemlisi bence kızınıza vereceğiniz tepki onu anladığını ona inandığınızı hissetsin kesinlikle şüpheli yaklaşımınızı görmesin ki hayatı boyunca size her zorlukta tacizdr annem bana inanır alışkanlığı olsun hemde bu olay üzerinden ne yapıp ne yapmaması gerektiğini ayrıntılı anlatın iyice anlar ve zaten bu hafızasına kazınacak bir durum maalesef birde akrabayla hiç ilişmeye doğru mu yalan mı diye uzatmaya gerek yok direkt uzak durun tamamen kesin ilişkiyi derim ben eşiniz biliyor mu o ne tepki verdi
firdevskartal pri dediğim. Gibi kızına güven hatta en yakında psikoloğa git anlatsın ona eğer psikolog da kızın doğru söylüyor derse dava aç lütfen bunu bekletme o kadar haber izliyoruz sanki şuan ben senin kızının annesiyim o kadar üzüldüm ve bir o kadar sinirlendim kii.
Bahtsizbedevi_ pri benimde bi tanıdığımın kızı babası tarafından istismar edilmiş kız daha 7 yaşındaydı ozamanlar çocuk hep susmuş sonra büyük bi deprem olduğu zaman karısını ve çocukları annesinin yanına göndermiş çocuk orda annesine ve anneannesine anlatmış işte afedersiniz babam benim popoma şeyini sürtüyodu sonra afedersiniz ağzıma vermeye çalıştı ben açmadım diye ondan anneannesi damadının ailesini arayıp söyleyip bağırıp çağırmış ondan sonra nasıl olduysa kadın geri dönmüş çocukları alıp sonra orda eşi ve eşinin annesi olacak yani babası ve babaannesi kadına sen ve annen öğretiniz sizin planınız boşanmak için babası öyle bişey yapmaz kendinden düşene yapmaz demiş adamda aynı şekilde siz söylettiniz demiş benim anlım ak ben burdayım istediğiniz yere gidin şikayet edin demiş hatta o sıralar kadını annesiyle görüştürmek istememiş kv oğluna o kadın buraya gelmicek bundan sonra oğlum ben ölürsem bile sen bırakma demiş adamda zaten giremez falan demiş sonra nolduysa konu kapandı kadının annesi gelmiş hepsi ayrı ayrı konuşmaya başlamış kahve içmeye falan çağırmış bu eve giremez diyen damadı da konuşmuş hatta 15 gün kızının evinde kalmış ondan sonra adam bidaha böyle bişey yapmamış çünkü bikere gözü korktu bu postu görünce anlatmak istedim
dertetmempertederimteaser3 syleyememm neeeeyyyyy gebertirdim o piçi oracıkta heralde böyle bişey görsem okurken aklım gitti ablasıyla da mı onu öyle şeyler mı konuşmuş doğru mu anladım ben
syleyememm dertetmempertederimteaser3 evet ablasıda biraz aklı ona calsııyor yanı de gel yapalım falan