pri benimde bi tanıdığımın kızı babası tarafından istismar edilmiş kız daha 7 yaşındaydı ozamanlar çocuk hep susmuş sonra büyük bi deprem olduğu zaman karısını ve çocukları annesinin yanına göndermiş çocuk orda annesine ve anneannesine anlatmış işte afedersiniz babam benim popoma şeyini sürtüyodu sonra afedersiniz ağzıma vermeye çalıştı ben açmadım diye ondan anneannesi damadının ailesini arayıp söyleyip bağırıp çağırmış ondan sonra nasıl olduysa kadın geri dönmüş çocukları alıp sonra orda eşi ve eşinin annesi olacak yani babası ve babaannesi kadına sen ve annen öğretiniz sizin planınız boşanmak için babası öyle bişey yapmaz kendinden düşene yapmaz demiş adamda aynı şekilde siz söylettiniz demiş benim anlım ak ben burdayım istediğiniz yere gidin şikayet edin demiş hatta o sıralar kadını annesiyle görüştürmek istememiş kv oğluna o kadın buraya gelmicek bundan sonra oğlum ben ölürsem bile sen bırakma demiş adamda zaten giremez falan demiş sonra nolduysa konu kapandı kadının annesi gelmiş hepsi ayrı ayrı konuşmaya başlamış kahve içmeye falan çağırmış bu eve giremez diyen damadı da konuşmuş hatta 15 gün kızının evinde kalmış ondan sonra adam bidaha böyle bişey yapmamış çünkü bikere gözü korktu bu postu görünce anlatmak istedim