ayazz 2 yıllık evliliğimde hep giymek istedim ama giyemedim🤦♀️ Sonunda giydim insana ayrı bi kadınsı alımlı sexsi hissettiriyormuş. Bundan sonra hep giyerim 🤭 Çok hoşuma gitti gerçekten sizinde önerebileceğiniz gecelik ler varmı fotoğrafları bekliyorum💖
sinemm665 ayazz 1 buçuk yıllık evliyim inan ben de hiç giymedim giymeyi çok istiyom ama cesaret edemiyorum nasıl giydin bana da söyle önerilerini açığım canım
sananee ayazz nasıl giyemedin kız hiç, ben yeni evliyken full giyerdim hamileyken vs hep giyerdim 😂 2 çocuktan sonra biraz boşladım aldığım kilolardan dolayı giymek istemiyordum ama bir iki modeli yine beğenip alınca giyiyorum yine devam 😂😂
ayazz sinemm665 bende uzun süredir hep giymek istedim kocamın yanında öyle durmak koynuna girmek istedim hep çekindim işte geçenlerde eşim gündüzden başladı regl bitimi günüydü🤭 baktım gece iş var o da televizyona bakıyordu çocuğu uyuttum giyip yatağa girdim eşim aman gerek yok falan dedi ama eşim görünce başka birine döndü gecelik giymeden önce şort takımlar varya yakası dantelli sade ve sexi olanlar onlardan alıp bikaç gün onu giymeye başladım beni gaza getiren ön hazırlık oldu sanırım😄 birde geceliğin varmı senin benim çeyizim de yoktu almadım da eşimin çeyizin de çıktı onu giydim🤩😄
ayazz Eskobar 😄😄 hangisi rahat bilemiyorum ki hem rahat hem sexsi olması lazım iş başındayken geceliği de soyunmama gerek kalmasın istiyorum 😄🤩
sinemm665 ayazz Vallahi canım dediğin gibi benim çeyizimde de yoktu ama sadece bir kayınvalidemler sade bir takımı almış böyle SABAHLIK şort takım falan bir aralar onu giyiyordum ama dediğin gibi giyip yatağa giriyordum direkt hiç öyle yanında falan duramıyordum vallahi şu sıralarda çocuktan dolayı afedersin hiç iş olmuyor onu giymemde fayda etmez sanırım
anonim9 aysglhale gecenin bu saatinde gecelik bakiyoduuummm kirmizisini kaptiimm biraz büyük bedenim umarım güzel olur 😅😅