anonim9 aysglhale gecenin bu saatinde gecelik bakiyoduuummm kirmizisini kaptiimm biraz büyük bedenim umarım güzel olur 😅😅
anonim9 aysglhale en son paylaştığın siyah var ya arkası açık kalp şeklinde bişe var popo kısmında onun kirmizisini 😅 siyahını istiyodum da büyüğü yoktu. İnşallah güzel geliiir. Nasıl cikicam karşısına onu düşünüyorum 😅😅😅
sinemm665 ayazz Vallahi canım dediğin gibi benim çeyizimde de yoktu ama sadece bir kayınvalidemler sade bir takımı almış böyle SABAHLIK şort takım falan bir aralar onu giyiyordum ama dediğin gibi giyip yatağa giriyordum direkt hiç öyle yanında falan duramıyordum vallahi şu sıralarda çocuktan dolayı afedersin hiç iş olmuyor onu giymemde fayda etmez sanırım
ayazz lara6565 benim eşim de öyle diyordu aman ne gerek var ben senin her halini seviyorum üzerinde 5 dk durucak diye giymeye bile gerek yok tente ne daha iyi diyordu işte ilk gez giydim eşim yatmadan giydim yatağa girdim adam başka bi karaktere döndü tırstım ve utandım bildiğin kocamdan yorganın altına kaçtım😄😄😄
aysglhale annekadin haydigiy sitesini indirdim ben play story den senelerdir ordan alisveris yaparım ben beğeniyorum uygunda 🙂
sananee ayazz nasıl giyemedin kız hiç, ben yeni evliyken full giyerdim hamileyken vs hep giyerdim 😂 2 çocuktan sonra biraz boşladım aldığım kilolardan dolayı giymek istemiyordum ama bir iki modeli yine beğenip alınca giyiyorum yine devam 😂😂
ayazz sananee kaçarak evlendim hali ile çeyizimde öyle şeyler yoktu almak nasip olmadı evlenınce de elişden çekindim çok saçma ama çekindim ne bilim🤷♀️ eşimin de çeyizin de vardı bi tane bi türlü giymek nasip olmamıştı hep niyetim vardı sonunda giydim😄
aysglhale ayazz aman giyinin suslenin bidaha bulamasiz bu bgunleri giymecekseniz de ne zaman diyeceksiniz yaşlanınca mi hefesini alacan ilerde pişman olmacan yaptım giydim diyeceksin..👏🌼
Bahtsizbedevi_ @ayazz bende ilk evlendiğimde giymeye utanıyodum eşimden çekiniyodum yanında üzerimi bile değişemiyodum mesela banyoya girip çıktığımda odaya girip kapıyı kilitliyodum eşim aniden girmesin diye sonra sonra giymeye başladım alıştım artık şimdi eşimden bazı konularda yine çekiniyorum ama eskisi kadar değil