maco_44 Maviss yok kız 15 haftalık oldum 16 ya girecegim doktor tahminde bile bulunmadı🥹 ahh ahha meraktan çatliyom
maco_44 yok_09 haha herkese doğru bilip bi kendiminkini çözemeyen bennn😅 kaç haftalıkda öğrendin acaba ben 16 ya gireceğim bakalım perşembe söyler diye umuyorum
yok_09 maco_44 12haftalık kız dedi 2 kızım daha var ilki 6aylık 2ncisi 5aylık gibi hatırlıyorum kesinleştirip kız dedi şimdi ki gebeliğimde 12 haftalıkken kız demesi çok şaşırttı sizinde gönlünüzce olsun inşallah bu arada da bebeğin erkek bebek 💙
maco_44 Doktoryokmu ahahahha yaaaa çok tatlısınız😃😅😅 herhalde cinsiyet tahmini konusu açıp bu kadar mesaj gelen tek yer benimki😁 bende çok merak ediyorum
aleynanurr06 maco_44 kesenin şeklini erkeğe benzettim ama daha çok küçük anlaşılması zor allah hakkınızds hayırlısını versin inşallah
maco_44 aleynanurr06 16 haftalık oldum😁😅 perşmebe yani tam 16 olacagım bakalım doktor ne diyecek perime ranvum var
artemissss maco_44 allah korusun nazar filan değer 3 ayı geçene kadar bence çok dillendirme :) sağlıkla kucağına al inşallah
maco_44 Evet kızlar büyük gün geldi doktor %90 erkek dedi ama yinede alışveriş için 5. Ayı bekle dedi🥰 @Maviss @dertetmempertederimteaser3 @Doktoryokmu @xyzem bu sefer doğrı tahmin ettin @yok_09 artemissss @vahsikelebekk ve sayamadığım diğer kişile. Yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim
maco_44 Doktoryokmu ayyy çok heycanlıyım😄😄 sence neyim olur son tahminleri perşembe randevum var umarım söyler daktır
Doktoryokmu maco_44 bence erkek içime doğanı söylüyorum ama fazla güvenme içimden geçen genelde çıkmaz 😅sağlıkla gelsin mutlaka yazmayı da unutma buraya
maco_44 yok_09 çok teşekkür ederim 🥰 sende sağlıkla al kucağına. Yani belki değişebilir haftası küçük 16.17. Haftaya kadae müder var bekle derim
yok_09 maco_44 beklememk ne demek balon patlattık küçük bir parti verdik bile 😅değişse de artık ona da razıyım napalm hayırlı sağlıklı olsun da ne diyeyim