yok_09 maco_44 beklememk ne demek balon patlattık küçük bir parti verdik bile 😅değişse de artık ona da razıyım napalm hayırlı sağlıklı olsun da ne diyeyim
yok_09 maco_44 Öyle tabii sağlıklı olsun da Rabbim size de hayırlı evlat nasip etsin Sağlıklı sıhhatli
maco_44 Maviss yok ya bacak arasında kordon var dedi göstermiyor dedi. Öğrenemedim 1 ay sonra gel dedi nasıl bekliyeceğim ya🙄
maco_44 Maviss ayy hiç sorma meraktan çatlicam 1 hafta sonra tekrar gidegim bakalım aralıgın 2sine randevu aldım
vahsikelebekk maco_44 kız ne 4 ay sonrası en kötü 16 haftalıkken belli olur zaten 7 haftalıkmış 2 ay bitmiş yani😄 bizim 13. Haftada belli olmuştu erkek😄
maco_44 vahsikelebekk şuan 16+4 deyim göstermedi aralık 2 sine aldım 17 haftayı geçeceğim artık gösteri diye tahmin ediyorum 😁😂
vahsikelebekk maco_44 aaa çok önce yazmışsın gönderi tarihine bakmamışım hiç pardon😄 e yani sonrası zaten detaylı olacak en kötü o zaman görürsünüz😍
Maviss vahsikelebekk bn hislerimde yanıldım erkek hissediodum 12 de kız gibi dediler 16 da kesin kız dediler yarın17+6 tekrar kontrol var ama şuan çevremdeki herkes inanmıo kız olduguna hisleri hep erkek